A Juniper Networks (NYSE: JNPR) ma a Szilícium-völgy egyik legfigyelemreméltóbb technológiai vállalata. Hálózati termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, főbb termékcsoportjait a routerek, hálózati kapcsolók, hálózati menedzsment szoftverek, informatikai biztonsági termékek és szoftveralapú hálózati technológiák alkotják.

Bővebben »

A Mist Cloud a mesterséges intelligencia és az adattudomány kombinációjával elemzi és prezentálja a Mist hozzáférési pontok (AP-k), illetve a Juniper EX switchek és tűzfalak által gyűjtött hatalmas mennyiségű és változatos metaadatokat. Ezek az eszközök együttműködnek a Mist AI-val annak érdekében, hogy a klienstől a felhőig optimalizálható legyen a felhasználói élmény, beleértve az automatizált eseménykorrelációt, a kiváltó okok beazonosítását, az önvezető hálózatok aktivitását, a hálózati szolgáltatási szint biztosítását, proaktív anomáliaészlelést stb.

Bővebben »

Az Extreme Networks nagy teljesítményű szoftver által vezérelt, végpontok közötti hálózati megoldásokat kínál az adatközponttól a hozzáférési pontig. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúra megoldásokat fejleszt és gyárt, valamint a hálózat, az IT policy, a hálózati analitika, az IT biztonság és a hozzáférés-vezérlés kialakítását és működtetését lehetővé tévő szoftvereket fejleszt.

Bővebben »

A 2002-ben alapított Skybox egy kiberbiztonsági és biztonságanalitikai megoldásokat kínáló vállalat, melynek világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

Bővebben »

A Progress Kemp terheléselosztó és alkalmazásvezérlő (ADC) eszközei ’always-on’ alkalmazásélményt (angol rövidítéssel: AX) biztosítsanak a felhasználóiknak. A Progress Kemp újgenerációs terheléselosztói, valamint a Kemp 360 platform valós felhasználási esetek százait támogatják, miközben a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

Bővebben »

A Flowmon nagyteljesítményű hálózatfigyelő és viselkedéselemző technológiájával az informatikai szakemberek élvezhetik a hálózati adatforgalom teljes láthatóságának előnyeit, amivel növelhető a hálózat és az alkalmazások teljesítménye, és kezelhetők a legmodernebb kiberfenyegetések is.

Bővebben »

A SolarWinds (NYSE:SWI) nagyteljesítményű és megfizethető IT-üzemeltetésmenedzsment (ITOM) megoldásokat nyújt világszerte az ügyfeleinek: a Fortune 500 cégeknek, kis és közepes vállalkozásoknak, menedzselt szolgáltatóknak (MSP), kormányzati szerveknek és oktatási intézményeknek egyaránt.

Bővebben »

Az Acronis backup szoftvereket, vészhelyzeti helyreállítást és biztonságos adathozzáférést nyújt az egyéni felhasználók, a kis és közepes vállalkozások illetve nagyvállalatok számára. Az Acronis vezető megoldásai között szerepelnek a fizikai, virtuális, mobil és felhőalapú szerver backup szoftverek, valamint a biztonságos fájlmegosztás és rendszerkialakítás.

Bővebben »

Az ExtraHopot 2007-ben alapították, a székhelye Seattleben van. Az ExtraHop egy olyan hálózati észlelési és válaszadási (NDR – Network Detection and Response) platform, amely helyszíni (on-premise), felhős, vagy hibrid környezetekben is használható és felhasználja a gépi tanulást a hálózatok teljes áttekinthetősége, a valós idejű észlelés és az intelligens válaszadás érdekében.

Bővebben »

Az Egyesült Államokban bejegyzett és működő Garland Technology-t 2011-ben közösen alapította két iparági veterán szakember Chris Bihary ügyvezető és Jerry Dillard műszaki igazgató. A Garland megbízható és gazdaságos TAP (Test Accces Point) és packet broker megoldásokat szállít.

Bővebben »

A Radware a virtuális, felhőalapú és szoftveres adatközpontok számára nyújt alkalmazáskézbesítési és kiberbiztonsági megoldásokat. A gyártó számos díjat nyert megoldásai az üzleti szempontból kritikus alkalmazások szolgáltatási szintjeit (SLA) képesek garantálni, miközben maximalizálják az informatikai hatékonyságot.

Bővebben »

Az SSH Communications Security egy finn kiberbiztonsági cég, amely titkosítási és hozzáférés-vezérlési megoldásokat kínál. A vállalat több mint 3000 ügyfele közé tartozik számos nagy pénzügyi intézmény, kereskedő- és technológiai vállalat, valamint kormányzati szervezet, például a Tata, az SAP, a Symantec, a Siemens, az Orange, a NASA, az ABN Amro és a BNP Paribas. Az SSH technológiáját a világ adatközpontjainak több mint 90 százalékában használják.

Bővebben »

A privilegizált hozzáférés-kezelésre (PAM) szakosodott WALLIX megoldásai biztosítják az IT-infrastruktúrához, alkalmazásokhoz és adatokhoz történő biztonságos hozzáférést, a legújabb informatikai biztonsági szabványoknak való megfelelést, valamint védelmet nyújtanak a kibertámadások, adatlopások és adatszivárgások ellen, amelyek az érzékeny vállalati erőforrásokhoz, hitelesítési adatokhoz és emelt szintű jogosultságokhoz kapcsolódnak.

Bővebben »

A Pentera az automatizált biztonsági validáció (ASV) globális vezetője és megújítója, így lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy könnyűszerrel tesztelhessék az összes kiberbiztonsági réteg integritását, feltárva a valós biztonsági kitettségeket bármely pillanatban és bármilyen méretű hálózatban.

Bővebben »

Az 1996-ban alapított Zoho Corporation egy magántulajdonban lévő globális technológiai vállalat. A szervezet ma már több millió felhasználóval rendelkezik világszerte, számos terméket és szolgáltatást kínálva. A termékportfólió sokszínűsége miatt a vállalatot három fő divízióra osztották: Zoho.com, ManageEngine és WebNMS. A ManageEngine megoldásainak középpontjában az informatikai szakemberek munkájának megkönnyítése áll. Több, mint 90 termékével és ingyenesen letölthető eszközeivel minden informatikai igényt kielégítenek, mindezt megfizethető áron. A hálózat- és eszközkezeléstől kezdve, a biztonsági és szolgáltatásmenedzsment szoftvereken keresztül, integrált és átfogó megoldásokat nyújt a jelen IT infrastruktúráinak.

Bővebben »

A digitális infrastruktúrák biztonsági megoldásainak európai piacvezetőjeként, valamint az Airbus CyberSecurity kizárólagos leányvállalataként a Stormshield innovatív, végponttól-végpontig terjedő IT biztonsági megoldásokat nyújt világszerte a hálózatok, számítógépek és adatok védelmében különböző nagyságú vállalatoknak, állami intézményeknek és védelmi szervezeteknek egyaránt.

Bővebben »

Az Allot az innovatív hálózati intelligencia és IT-biztonsági megoldások vezető gyártója. Megoldásai olyan érdemi információkat hoznak létre a feldolgozott hálózati, alkalmazásbeli, használati és biztonsági adatokból, amelyek intelligens hálózatokat és biztonságban lévő felhasználókat garantálnak a szolgáltató ügyfelek számára.

Bővebben »

A Cyrebro célja forradalmasítani a kiberbiztonsági műveleteket azáltal, hogy a szervezetek számára teljes értékű Security Operations Center (SOC) megoldást nyújt. Eszköztárába egyaránt beletartozik a stratégiai megfigyelés, a proaktív fenyegetésvadászat, az incidensekkel szembeni gyorsított válaszadás és a megfelelőség erősítése.

Bővebben »

A floridai New Net Technologies (NNT), amelyet a Netwrix vásárolt fel 2021-ben, kiberbiztonsági és megfelelőségi szoftvereket fejleszt vállalatok és kormányzati szervezetek számára.

Bővebben »

A CoSoSys egy magántulajdonban lévő kolozsvári központú vállalat, mely több mint 90 országban 130 partnerrel rendelkezik. Olyan megoldásokat fejleszt, amelyek megakadályozzák az adatvesztést az érzékeny adatokat tároló és azokhoz hozzáférő eszközökön.

Bővebben »

A Transition Networks révén piacra került technológiák nagy mértékben elősegítik a meglévő hálózati infrastruktúra modernizálását. Ezek közé tartoznak a legkorszerűbb száloptikai, Ethernet, fizikai réteg, Power-over-Ethernet (PoE), ipari kivitelű, hálózati kapcsoló és gerinchálózati szolgáltatói Ethernet megoldások.

Bővebben »

A Connection Technology Systemst 1998-ban elhivatott mérnökök, műszaki és marketing szakemberek alapították Tajvanon. A cég a száloptikás kommunikációra fókuszál, így a világ egyik vezető megoldásszállítója a metro-Ethernet, a FTTX (fiber-to-the-x) és az IP alapú Triple-Play területeken.

Bővebben »

A szingapúri székhelyű Starview Technologies (SVT) optikai hálózati termékek és tartozékok széles körét tervezi, gyártja és forgalmazza.

Bővebben »

A 2007-ben, Lengyelországban alapított Proget Software mobileszközök teljeskörű kezelését és védelmét kínálja vállalatok számára, kiterjedt funkciókkal, mobilalkalmazás-vezérléssel és eszközmenedzsmenttel.

Bővebben »
Magyar