Skybox Security

A Skybox ’Security Posture’, azaz biztonsági helyzetkezelési platformja lehetőséget teremt az IT és OT csapatok számára, hogy vizualizálják és elemezzék a hibrid, többfelhős és OT hálózatokat, a teljes topológiai szintű kapcsolatrendszer és támadási felület feltérképezésével. Nagyvállalatok és kormányzatok világszerte bíznak a Skybox vezető platformjában, amellyel biztosíthatják a megfelelést, csökkenthetik a kitettségüket, minimalizálhatják az üzleti kockázatukat és megelőzhetik a támadásokat.

A Skybox Security termékei nagyméretű, heterogén és szétszórt infrastruktúrákra specializálódnak, hiszen több mint 150 hálózati, biztonsági és felhőalapú technológia integrálásával támogatják a tűzfalrendszerek üzemeltetését és a biztonsági szabályok konszolidációját.

A masszív és fragmentált hálózatok, a decentralizált és nem összeillő konfigurációk vagy változásmenedzsment-folyamatok, a sérülékeny felhő- és hálózati architektúrák folyamatosan növelik a támadási felületeket. Ezekre a kihívásokra válaszul a Skybox fejlett IT-biztonsági menedzsment megoldásokat nyújt a támadási felületek teljes láthatósága, a kibertámadásoknak való kitettség csökkentése és a felmerülő fenyegetésekre adott gyors reagálás érdekében.

A 2002-ben alapított Skybox világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

A Skybox ‘Security Posture’ platformja

A Skybox platform a biztonsági, felhő- és hálózati technológiák alkalmazásával összesíti a lényegi adatokat, hogy olyan hálózati modellt hozzon létre, amely megjeleníti az összes biztonsági vezérlőt és hálózati konfigurációt. A modell segítségével kitettségelemzést végez annak meghatározására, hogy mely támadási vektorok vagy hálózati útvonalak használhatók a sebezhető rendszerek feltörésére. Ezt követően pontszámokat rendel a kockázatokhoz, figyelembe véve a CVSS súlyosságát, kihasználhatóságát, az eszközök fontosságát és kitettségét. Végül, kockázati és üzleti hatásvizsgálatok alapján kínálja a legjobb kármentesítési lehetőségeket.

Díjak

A Skybox Security technológiai előnyét a versenytársaival szemben az elmúlt években befolyásos elemzőcégek és szakfolyóiratok is elismerték, például:

Magyar