English

Belépés


Acronis Advanced Backup & Recovery 11.5 - Patch 1 – új megoldások

Acronis Advanced Backup & Recovery 11.5 - Patch 1 – új megoldások

A 2013. április 9-én megjelent patch előnyei a korábbi – aktív követési szerződéssel rendelkező ügyfeleknek díjmentesen – új ügyfeleknek pedig automatikusan elérhetőek.

Az Acronis Unified Platform

Az Acronis folyamatosan törekszik, hogy egységesített helyreállítási és adatvédelmi kezelőfelület nyújtson az ügyfeleinek. Egyetlen megoldás, ami kezel mindent, legyenek azok lemezek, vagy partíciók, fizikai- vagy virtuális gépek, érzékeny adatok vagy alkalmazás adatok.

Mentés egy lépcsőben: Egy mentésből helyreállítani mindent

A különböző alkalmazásokat (mint a Microsoft SQL vagy MicroSoft Sharepoint) futtató felhasználók részéről fokozott az igény egy egységes és könnyen kezelhető megoldásra, amivel védeni tudják az alkalmazások adatait.

A válasz erre az igényre az Acronis Backup & Recovery 11.5 új egylépcsős mentési megoldása (Single-Pass Backup), a szabadalmaztatott technológia egyesíti a  lemezkép mentést és az alkalmazások adatainak mentését egyetlen  állományba.

Míg a felhasználók különböző alkalmazásokat, operációs rendszereket, vagy lülönböző adattípusokat használnak , az egylépcsős mentési technika lehetővé teszi, hogy csak egy mentést hajtsunk végre, majd ebből a mentési állományból különböző típusú helyreállításokat alkalmazzunk.

Acronis - Egylépcsős mentés

Egylépcsős mentés: Gyorsabb – kisebb tárhely igény

Ha két mentési feladatunk van, egy a lemezkép mentésére, egy az alkalmazások adataira az az adatok duplikációjához vezet és jelentősen növeli a mentési időt.

 

 
Az ABR 11.5 egylépcsős mentési technológiával a mentések egységesíthetőek és könnyen kezelhetőek:

  • Azonos mentési munkák különböző alkalmazásokat futtató gépekre is alkalmazhatóak
  • A folyamatok egyszerűsödnek: kevesebb hibalehetőség
  • A központi menedzsment és monitotozás könnyű kezelhetőséget eredményez

Egylépcsős mentés: Gyorsabb és egyszerűbb helyreállítás

Amikor helyreállításra van szükség, sokszor nincs idő a dokumentáció elolvasására. A lemezkép helyreállítása után egy külön helyreállítási folyamat az alkalmazásoknak időigényes, hibákra ad lehetőséget és stresszes, különösen akkor, ha a felhasználók folyamatosan telefonálnak, hogy mikor férnek már hozzá az adataikhoz.

 
Az ABR 11.5 egylépcsős mentési technológia egyszerűbbé és a lehető leggyorsabbá teszi a helyreállítást:

  • Egyszerű “SQL barát” helyreállítási felhasználói felület
  • Gyors adatkeresési lehetőség (beleértve az SQL adatbázisokat is) központi és helyi katalógusokból
  • Egylépcsős lemez- és alkalmazás helyreállítás -  gyorsabb helyreállítási idő

További újdonságok:

  • Windows 8 és Windows 2012 Server támogatás
  • ABR 11.5 for Microsoft SQL Server – a korábbi Recovery for MS SQL Server terméket váltó, az ABR 11.5 termékcsalád központ menedzsmentjéről elérhető komponens