English

Belépés


Cégismertető

Üzleti kommunikációs hálózati eszközök és IT biztonság

A RelNet Technológia Kft. üzleti kommunikációs hálózatok kialakításához szükséges eszközök és biztonsági megoldások integrálására és terméktámogatására szakosodott disztribútor. Minden üzleti folyamatunkat az ügyfélközpontúság jellemzi, munkánk szakmai minősége sikerünk kulcsa. Elismerésként értékeljük, hogy olyan világméretű cégek, mint a Juniper Networks, a Fortinet vagy a McAfee megtiszteltek bennünket a partnerségükkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a visszatérő ügyfelek száma kiemelkedően magas az összes ügyfél számához viszonyítva.

Az értékesítést az országos viszonteladói hálózat közel száz tagja végzi, amely gyakorlatilag teljes területi lefedettséget jelent a cég által képviselt termékek számára.

A RelNet Kft. 2004-ben alakult, azóta minden üzleti évét nyereségesen zárta, bővülő forgalom mellett. A 2013-as árbevétel megközelítette az 1,3 Md forintot, ami több, mint a 2012-es forgalom duplája.

Minőség- és környezeti politika

A RelNet Technológia Kft. hálózatos és IT biztonsági rendszerek disztribúciójával, az értékesítéshez kapcsolódó terméktámogatással és tanácsadással foglalkozik. Emellett az értékesítési csatorna (viszonteladók és végfelhasználók) folyamatos képzését is végzi, ami az értékesített rendszerek folyamatos technológiai fejlődése miatt elengedhetetlen a sikeres piaci megjelenés, az elégedett partnerek és végfelhasználók érdekében.

Eredményes működésünk hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásainkat – a jogszabályokban meghatározottak figyelembe vételével – ügyfeleink és a társadalom igényeihez igazítjuk. Ezen cél elérését az elvárásoknak megfelelő minőségi teljesítmény, környezettudatos szemlélet, valamint hatékony minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer garantálja.

Integrált irányítási rendszerünket az értékesítési, az üzemeltetései-terméktámogatási és a képzési munkafolyamatokra értelmezzük, és a következő főbb szempontokon alapszik:

Minőségirányítás

A minőségirányítást olyan vállalatvezetési eszköznek tekintjük, amely támogatja a jogszabályi megfelelést, a fenntartható fejlődést, az üzleti folytonosságot, az üzleti kockázatok csökkentését és a tartós versenyelőny megőrzését.

Vevőorientáltság

Partnereink, vevőink elvárásait tevékenységünk középpontjába állítjuk. A siker mértéke vevőink elégedettsége a teljesítményünkkel és lojalitásuk a vállalattal szemben. 

Partnerkapcsolatok kiépítése

A beszállítóinkkal, kereskedőkkel és más szervezetekkel fennálló partneri magatartással szert teszünk olyan tartós üzleti kapcsolatokra, melyeknek haszna mindkét fél számára kiemelkedő.

Folyamatközpontú menedzsment, folyamatos fejlesztés

A következetes folyamatközpontúság és -értékelés által garantáljuk céljaink gyors elérését optimális erőforrás-kihasználtságát. Ennek kapcsán központi elemként kezeljük a folyamatos fejlesztés alapgondolatát.

Munkatársak fejlesztése, bevonása

Teljesítményünk minőségét és sikerét munkatársaink határozzák meg. Aktív közreműködéssel segítjük a képzett és önállóan cselekvő munkatársakat mind nagyobb kreativitás, folyamatos tanulás, innováció elérésére, valamint hatékony szakmai „tudáscserére”. 

Társadalmi felelősség

Környezeti és szociális érzékenységgel teremtjük meg a nyilvánosság bizalmát. Termékeink teljes életciklusa alatt az erőforrások kímélésével fokozzuk hitelességünket és megbecsülésünket. Folyamatosan támogatunk különböző sport, társadalmi, civil szervezeteket.

Keresés