English

Belépés


Hálózatbiztonság

Biztonságos hálózati megoldások

Napjainkban különösen sokszor kerülnek szóba azok a támadások, amelyek rendszerek, weboldalak, szolgáltatások megbénításával okoznak károkat. Azonban az a tény, hogy a DDoS (Distributed Denial of Service), azaz az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások egyre gyakoribbakká válnak, még csak a problémák egy részét fedi le.

Tisztelt Partnerünk!

A közelmúltban felfedezett kritikusnak hibának besorolt SSL HeartBeat sérülékenység ("HeartBleed") szinte kivétel nélkül érinti a teljes IT iparágagat, köztük a Juniper Networks egyes termékeit is.

A gyártó tájékoztatása szerint az alábbi megoldások érintettek:

Az adatvédelmi megoldások sikerének és az adatszivárgás megelőzésének legnagyobb kihívása, hogy a felkészüljünk a rajtunk kívül álló hardveres és/vagy szoftveres hibákból eredő események kezelésére. Az elmúlt két hétben az egyik legnagyobb horderejű témává nőtte ki magát a Meltdown és a Spectre sérülékenység.

Az Extreme Networks válik a világ harmadik legnagyobb, nagyvállalatok számára hálózati megoldásokat kínáló gyártójává azáltal, hogy várhatóan még a nyáron sikeresen zárulnak le az Avaya hálózatos és a Brocade adatközpont-hálózati üzletére vonatkozó felvásárlásai.

Az Adatod. Az Eszközöd. Nekünk ez a legfontosabb.

A FortiWiFi-51E a legújabb sorozat (E series) egyik terméke.

Tulajdonságok:
 

Védjük hálózatunkat a legújabb kiberfenyegetésekkel szemben: a Juniper Webes előadása a Juniper Networks Sky Advanced Threat Prevention technológiáról. Védelem a nulladik napi fenyegetések és rosszindulatú szoftverek ellen! Tájékozódjon 60 percben a legújabb trendekről!


Tisztelt Partnerünk!

A szolgáltatásmegtagadási támadások ellen egyre intenzívebben kell fellépni. A Fortinet által fejlesztett FortiDDoS appliance a rendszereket megbénító támadásokkal szemben több fronton veszi fel a küzdelmet. 

 

A Netflix biztonsági igazgatója és a Kaspersky Lab biztonsági kutatója a 11. Hacktivity Fesztiválon!
Október 10-11-én, több mint 1200 résztvevővel a világ minden tájáról újra itt a Hacktivity, Kelet-Közép Európa It-biztonsági fesztiválja. Kedvezményes jegyvásárlási kuponkód a RelNet Kft-től, a Hacktivity Fesztivál szponzorától!

A fejlett fenyegetettségek elleni küzdelem folyamatosan megújuló biztonsági intézkedéseket követel meg, amelyeket egy jól kidolgozott stratégia mentén célszerű meghozni. De vajon mik legyenek a stratégia alappillérei, és milyen irányvonalakat érdemes követni egy korszerű védelmi infrastruktúra kialakításakor?