English

Belépés


Behatolás detektálás

A FortiGate-200D UTM eszköz közepes- és nagyméretű vállakozásoknak is ideális.

Gyártói adatlap szerint, IPv4 Firewall Throughput (1518 / 512 / 64 byte, UDP) 16 / 16 / 16 Gbps áteresztő képességgel rendelkezik.

 

https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/FortiGate_500D.pdf

 

A szervezetek a hálózataik védelme érdekében gyakran egész arzenálokat vetnek be. Az informatikai infrastruktúrák külső támadásoktól történő védelmébe bekapcsolódhatnak tűzfalak, behatolásmegelőző és -detektáló eszközök, valamint átjárókon elhelyezett antivírus és egyéb tartalomszűrő megoldások. Az is gyakori, hogy a határvédelmi feladatok integrálásával a kockázatok csökkentését UTM (Unified Threat Management) készülékek biztosítják. Azonban vannak olyan területek, amiket a hagyományos hálózatbiztonsági technológiák nem, vagy csak korlátozottan képesek kezelni. Ezek közé tartozik a webes alkalmazások oltalmazása is, amely speciális megközelítést igényel. Már csak azért is, mert a vállalatokat, intézményeket sújtó kibertámadások egy jelentős része ezeken a felületeken keresztül következik be.

Rendezvényünkön Martijn Duijm (rendszermérnök, Fortinet) a DDoS támadások elhárításáról és a gyakorlati tapasztalatokról fog előadást tartani. A tréning díjmentes, de szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött! Az előadás angol nyelvű, tolmácsolás nem biztosított!

 

Rendezvény időpontja: 2014. május 30.

Június 30-ig tartó promóciónk keretében most más gyártótól származó használt hardveres tűzfal / UTM eszközéért* cserébe új FortiGate / FortiWifi eszközhöt juthat kedvezménnyel .

 

A FortiWifi-30D UTM eszköz ideális kis- és fiókirodáknak, valamint otthoni felhasználásra.