English

Belépés


Hozzáférés kezelés

Hozzáférés vezérlés és hozzáférés kezeléssel kapcsolatos technológiák gyűjtőhelye.

Amikor a fitnesz tevékenységeket nyomon követő óriás, a Strava nemrég megjelentette a felhasználói testmozgás- tevékenységeinek „hőtérképét", nem sejtette, hogy ezzel rést üt a fő hírszerző szervezetek védelmi vonalán, pánikot okozva a Pentagonnál, a CIA-nál, Scotland Yardnál, az FBI-nál és az NSA-nál – csak néhányat megemlítve.

A FortiGate-200D UTM eszköz közepes- és nagyméretű vállakozásoknak is ideális.

Gyártói adatlap szerint, IPv4 Firewall Throughput (1518 / 512 / 64 byte, UDP) 16 / 16 / 16 Gbps áteresztő képességgel rendelkezik.

 

https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/FortiGate_500D.pdf

 

FortiAP remote AP sorozat egyik tagja a 21D.

Új D sorozatból származó AP kitűnő választás lehet, kis nem központi telephelyek VPN elérésének biztosítására.

FortiCloud-ból menedzselhető.

A Fortinet új  remote wifi access point-jai (FortiAP 11C, FortiAP 14C, FortiAP 28C)lehetővé teszik a távmunkásoknak, hogy bármilyen internet kapcsolat használatával csatlakozzanak a céges belső hálózathoz anélkül, hogy bármilyen kliens szoftvert be kellene állítan

A FortiAP-14C vezeték nélküli „vékony” access point egy kompakt eszköz, ami ideális fiókiródákba és/vagy távoli hozzáféréshez. A kompakt eszköz 802.11 b/g/n szabványú rádióval és 5 Fast Ethernet porttal rendelkezik. 

FortiAP-14C

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Június 30-ig tartó promóciónk keretében most más gyártótól származó használt hardveres tűzfal / UTM eszközéért* cserébe új FortiGate / FortiWifi eszközhöt juthat kedvezménnyel .