English

Belépés


Infrastruktúra

A FortiWiFi-51E a legújabb sorozat (E series) egyik terméke.

Tulajdonságok:
 

A FortiSwitch-224D 24 darab 48 Gbps (blokkolásmentes) portot biztosít. A menedzselt switch VLAN szegmentációjval a hang, video, adat és vezetéknélküli forgalom elkülöníthető. 

Az RM-FR-T3  a Rackmount.It által gyártott beépítő keret a Fortinet Fortigate/fortiwifi 60-as sorozathoz.

A Rackmount.IT 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, hiánypótló rack kiegészítőket gyártson informatikai eszközökhöz.

A FortiSwitch-324B 24 darab 48 Gbps (blokkolásmentes) portot biztosít. A menedzselt switch VLAN szegmentációjval a hang, video, adat és vezetéknélküli forgalom elkülöníthető. 

A 8 portos Gigabit Ethernet kapcsoló 4 PoE portján keresztül portonként 15,4 Watt-ot ad le, (összesen 62 Watt PoE teljesítmény), ami kiemeli a versenytársai közül. 

A  BlackDiamond X sorozat egyszerüsíti a nagyvállalati és felhõ adatközpont hálózatokat a legnagyobb átviteli teljesítménnyel az iparágban.

BlackDiamond X8 192 darab 40 GbE vagy 768 darab 10 GbE (blokkolásmentes) portot biztosít.

Extreme Networks BlackDiamond X8

Nagyban skálázható cella oldali aggregációs router, ami lehetővé teszi a mobil szolgáltatóknak, hogy menedzseljék és összefogják a TDM és Ethernet alapú szolgáltatásokat egyszeri, gazdaságos és hatékony Ethernet átviteli hálózatba.

Ipari szabványnak megfelelő TDM csatlakozásai révén lehetővé teszi hagyományos hangátviteli eszközök kiszolgálását az Ethernet átviteli hálózaton keresztül.

A Fortinet TradeUP program segítségével egyszerűen és költséghatékonyan migrálhatja jelenlegi Fortinet eszközét a legújabb generációs Fortinet eszközökre.