English

Belépés


Kedves Partnereink!

Az Extreme Networks sikeresen lezárta az Enterasys felvásárlát és integrációját, így mostantól a Relnet Technológia Kft. a volt Enterasys termékek disztribútora is.

A FortiWifi-60D UTM eszköz közepes- és nagyméretű vállakozásoknak is ideális.

A Fortinet TradeUP program segítségével egyszerűen és költséghatékonyan migrálhatja jelenlegi Fortinet eszközét a legújabb generációs Fortinet eszközökre.

A Juniper Networks J-sorozatú router termékcsaládja a JUNOS moduláris felépítésű operációs rendszer segítségével ideális megoldást jelent a kisebb telephelyek, fiókirodák igényeinek kielégítésére.

A Juniper Networks Secure Services Gateway 5 (SSG5) és a Secure Services Gateway 20 (SSG20) professzionális tűzfalas megoldás kis irodák, távoli telephelyek számára. A komplett védelmi szolgáltatásoknak köszönhetően (tűzfal, Deep Inspection (behatolás detektálás és mély csomag elemzés), antivírus, spamszűrés, adware és jelszóhalász oldalak (phishing) elleni védelem, URL tartalom menedzsment) az eszközök az összes lehetséges támadási és visszaélési formával szemben hatékonyan veszik fel a harcot. A SSG 5 és a SSG 20 a fejlett routing funkcióiknak köszönhetően egy átlagos kisirodai útválasztó feladatát is tökéletesen ellátja, így a biztonsági szolgáltatásokkal együtt a beruházási és működtetési költségek is csökkenthetőek.

A Netscreen 5GT eszköz professzionális tűzfal megoldás kis irodák, távoli telephelyek számára. Nincs benne mozgó alkatrész, minimális az áramfelvétele és rendkívül magas a megbízhatósági szintje - a két meghibásodás között várható átlagos élettartam (MTBF) 8,5 év független tanúsító intézet által hitelesítve.

A Juniper Networks a legelső pillanattól kezdve az a vállalat kívánt lenni, amelyik nem csupán jó hálózati és biztonságtechnikai eszközöket gyárt, de az ügyfeleit üzleti előnyhöz segíti hozzá. Mindig egy lépéssel az aktuális igények előtt próbál járni, hogy az ügyfeleit se érje készületlenül az informatikai hálózatok világának robbanásszerű fejlődése.