English

Belépés


A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Az Extreme Networks 1983-ban alakult, jelenleg a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalata. Több mint 10 millió eladott port-tal a háta mögött élvonalbeli, innovatív gyártó, bevétele eléri a 600-700 millió dollárt.

Használja már az Endpoint Protector 4-et?

Akkor annál könnyebb üzembe helyezni a mobil eszközmenedzsment modult iOS és Android eszközök kezelésére.

A FortiAnalyzer-100C kisirodai környzetbe ajánlott naplózásra, analizálásra és riportolásra fejlesztett hardver céleszköz, ami feldolgozzaa Fortinet eszközöktől és más syslog kompatibilis eszközöktől kapott adatokat.

A FortiAnalyzer Virtual Appliance termékek VMware ESX/ESXi 5.0/4.1/4.0/3.5 környzetben naplózásra, analizálásra és riportolásra fejlesztett céleszközök, amik feldolgozzák a Fortinet eszközöktől és más syslog kompatibilis eszközöktől kapott adatokat.

Valószínűleg senkinek nem kell részletesen bizonygatni, milyen gyorsan változik az informatika világa. De még ebben a gyors változásban is vannak időszakok, amikor az események még gyorsabban zajlanak és még nagyobb változásokat hoznak magukkal.
Jelenleg is ilyen időszakot élünk. A vállalati informatika szívének számító adatközpontokban egymással párhuzamosan több mélyreható átalakulás is zajlik, ezek mindegyike külön-külön is felforgatja az informatikai menedzsment eddigi módszereit – együttes hatásuk pedig merőben új üzemeltetési gyakorlatot követel meg az informatikai csapatoktól. Az átalakulás az IT-biztonságot sem hagyja érintetlenül: új képességekre és új megközelítésekre lesz szükség, ha a létfontosságú vállalati erőforrásokat továbbra is biztonságban szeretnénk tudni.
Az alábbiakban ezeket a fő trendeket és új biztonsági képességeket vesszük sorra.

Hogyan használhatjuk a Junos Script Automation-t a hibák elkerülésére, a hálózatok monitorozására és a problémák megoldására?