English

Belépés


Biztonság menedzsment

Tisztelt Partnerünk!

A közelmúltban felfedezett kritikusnak hibának besorolt SSL HeartBeat sérülékenység ("HeartBleed") szinte kivétel nélkül érinti a teljes IT iparágagat, köztük a Juniper Networks egyes termékeit is.

A gyártó tájékoztatása szerint az alábbi megoldások érintettek:

A Lumension cég bejelentette a Lumension® Endpoint Security (LES) legfrissebb, v4.6-os verzióját. Az új verzió magába foglalja a LES Device Control-t és LES Application Control-t.
 
A Lumension® Endpoint Security 4.6-os kiadásába az alábbi új funkciók kerültek:

Örömmel értesítjük önöket, hogy biztonsági termékskálánkat a mai veszélyekhez és kihívásokhoz igazítva bővítjük a Lumension cég, központi végpont kezelő és védelmi szoftvercsalád termékeivel!

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Használja már az Endpoint Protector 4-et?

Akkor annál könnyebb üzembe helyezni a mobil eszközmenedzsment modult iOS és Android eszközök kezelésére.

A Juniper Networks Security Threat Response Manager célhardvere a Q1 Labs SIEM megoldásának gyártó specifikus részekkel kiegészített változata.

Az AppSecure egy szolgáltatáscsomag, amely a Juniper SRX sorozatú biztonsági átjárókon elérhető. A szolgáltatáscsomag lényege a hálózati forgalom mélyebb elemzése, az alkalmazások azonosítása és részletes kontrollálása, a támadó célú forgalmak kiszűrésén túl is.

A McAfee a világ egyik legnagyobb, és legpatinásabb múlttal rendelkező IT biztonsági cége. Több mint 6000 alkalmazottja dolgozik nap mint nap a vállalati és magán felhasználók adatainak védelméért. A szakmai munka színvonalát jól jelzi a közel 500 saját szabadalom.