English

Belépés


Eszköz menedzsment

Amikor a fitnesz tevékenységeket nyomon követő óriás, a Strava nemrég megjelentette a felhasználói testmozgás- tevékenységeinek „hőtérképét", nem sejtette, hogy ezzel rést üt a fő hírszerző szervezetek védelmi vonalán, pánikot okozva a Pentagonnál, a CIA-nál, Scotland Yardnál, az FBI-nál és az NSA-nál – csak néhányat megemlítve.

A Lumension cég bejelentette a Lumension® Endpoint Security (LES) legfrissebb, v4.6-os verzióját. Az új verzió magába foglalja a LES Device Control-t és LES Application Control-t.
 
A Lumension® Endpoint Security 4.6-os kiadásába az alábbi új funkciók kerültek:

Örömmel értesítjük önöket, hogy biztonsági termékskálánkat a mai veszélyekhez és kihívásokhoz igazítva bővítjük a Lumension cég, központi végpont kezelő és védelmi szoftvercsalád termékeivel!

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Használja már az Endpoint Protector 4-et?

Akkor annál könnyebb üzembe helyezni a mobil eszközmenedzsment modult iOS és Android eszközök kezelésére.

A CoSoSys SRL egy kolozsvári magántulajdonban lévő vállalat, olyan német vezetői irányítással, akik különféle technológiákban és különböző piaci szegmensekben már komoly tapasztalatot szereztek.