English

Belépés


Patch menedzsment

A Lumension cég elérhetővé tette a Lumension® Endpoint Management and Security Suite (L.E.M.S.S.) v8.2 verzióját. A L.E.M.S.S. server v7.2 vagy későbbi verzióit az L.E.M.S.S. Management Console-ban található Install Manager-t használva lehet frissíteni.

A Lumension cég 2015. február 3-án elérhetővé tette a Lumension® Patch Manager DeskTop Plug-in-t, a cég legújabb hibajavító eszközét, Microsoft® System Center Configuration Manager (SCCM) környezethez.

 

A Lumension cég augusztus 25-én közel megduplázta a Patch and Remediation szoftverük által támogatott külső alkalmazások listáját. 11 újabb gyártó, 17 fontos terméke került be a központi támogatásba, amivel a teljes lista immár 50-re nőtt.

Örömmel értesítjük önöket, hogy biztonsági termékskálánkat a mai veszélyekhez és kihívásokhoz igazítva bővítjük a Lumension cég, központi végpont kezelő és védelmi szoftvercsalád termékeivel!

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.