English

Belépés


Disaster Recovery

Vállalati adatok védelme és kezelése

A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

A RelNet hivatalos Acronis Certified Training Center lett, amit azzal kívánunk megünnepelni, hogy a 2013. december 3-i Acronis technikai rendezvényünkön résztvevők a jövő évben egy Acronis Certified Engineer (ACE) képzésen és vizsgán ingyenesen részt vehetnek, valamint a reésztvevőknek egy Acronis True Image 2014-es mentőszoftvert adunk ajándékba.

A RelNet 2011 óta képviseli az Acronis mentési- és helyreállítási megoldásokat Magyarországon.
Idén ősszel a disztribúciós feladatok mellett hivatalos Acronis oktatási- és vizsgaközpont lettünk, ami Magyaroszág mellett Romániára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára és Bosznia-Hercegovinára is kiterjed.

Az Acronis vmProtect kifejezetten a VMware vSphere-hez készült adatmentési megoldás. Az egyszerűen használható megoldás percek alatt telepíthető és üzembe helyezhető vSphere környezetben.

Az év végi Acronis promóciók a virtuális gépek mentési és helyreállítási megoldásaira fókuszálnak. Az alábbi listában tekintheti meg az Acronis Q4-es promócióit.

Az Acronis és RelNet promóciójában minden Acronis ABR 11.5 Server termékhez Acronis True Image 2014 terméket adunk ajándékba 2013. december végéig!

A napokban megjelent Acronis True Image 2014 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után.

Megjelent az Acronis Advanced Backup & Recovery 11.5-ös termékcsaládban a Microsoft Sharepoint mentési megoldása.