English

Belépés


Rendelkezésre állás

Vállalati adatok védelme és kezelése

A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

A RelNet hivatalos Acronis Certified Training Center lett, amit azzal kívánunk megünnepelni, hogy a 2013. december 3-i Acronis technikai rendezvényünkön résztvevők a jövő évben egy Acronis Certified Engineer (ACE) képzésen és vizsgán ingyenesen részt vehetnek, valamint a reésztvevőknek egy Acronis True Image 2014-es mentőszoftvert adunk ajándékba.

A RelNet 2011 óta képviseli az Acronis mentési- és helyreállítási megoldásokat Magyarországon.
Idén ősszel a disztribúciós feladatok mellett hivatalos Acronis oktatási- és vizsgaközpont lettünk, ami Magyaroszág mellett Romániára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára és Bosznia-Hercegovinára is kiterjed.

Az Acronis vmProtect kifejezetten a VMware vSphere-hez készült adatmentési megoldás. Az egyszerűen használható megoldás percek alatt telepíthető és üzembe helyezhető vSphere környezetben.

Az év végi Acronis promóciók a virtuális gépek mentési és helyreállítási megoldásaira fókuszálnak. Az alábbi listában tekintheti meg az Acronis Q4-es promócióit.

A 2013. április 9-én megjelent patch előnyei a korábbi – aktív követési szerződéssel rendelkező ügyfeleknek díjmentesen – új ügyfeleknek pedig automatikusan elérhetőek.

A főként mentési megoldásokat gyártó Acronis bejelentette a népszerű ABR (Advanced Backup & Recovery) 11.5-ös verziójához készült első hivatalos frissítést.

 A Grouplogic vállalati mobil megoldásai a távoli, biztonságos fájl hozzáférést, megosztást és szinkronizálást teszik lehetővé, ami a mobil eszközök és a BYOD széles körű terjedése révén váltak kiemelten fontossá.