English

Belépés


Tartalombiztonság

Amikor a fitnesz tevékenységeket nyomon követő óriás, a Strava nemrég megjelentette a felhasználói testmozgás- tevékenységeinek „hőtérképét", nem sejtette, hogy ezzel rést üt a fő hírszerző szervezetek védelmi vonalán, pánikot okozva a Pentagonnál, a CIA-nál, Scotland Yardnál, az FBI-nál és az NSA-nál – csak néhányat megemlítve.

A FortiWiFi-51E a legújabb sorozat (E series) egyik terméke.

Tulajdonságok:
 

A FortiGate-200D UTM eszköz közepes- és nagyméretű vállakozásoknak is ideális.

Gyártói adatlap szerint, IPv4 Firewall Throughput (1518 / 512 / 64 byte, UDP) 16 / 16 / 16 Gbps áteresztő képességgel rendelkezik.

 

https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/FortiGate_500D.pdf

 

A Netflix biztonsági igazgatója és a Kaspersky Lab biztonsági kutatója a 11. Hacktivity Fesztiválon!
Október 10-11-én, több mint 1200 résztvevővel a világ minden tájáról újra itt a Hacktivity, Kelet-Közép Európa It-biztonsági fesztiválja. Kedvezményes jegyvásárlási kuponkód a RelNet Kft-től, a Hacktivity Fesztivál szponzorától!

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

A kiberbűnözők nap mint nap bizonyítják, hogy a hagyományos hálózatbiztonsági technológiákon könnyedén képesek áthatolni, és ezáltal komoly károkat tudnak okozni a szervezetek számára. A folyamatosan megújuló fenyegetettségi térképen megjelenő kockázati tényezők kezelése az eddigiektől eltérő szemléletmódot, többszintű védelmet és korszerű technológiákat követel meg.