English

Belépés


A FortiGate-200D UTM eszköz közepes- és nagyméretű vállakozásoknak is ideális.

Gyártói adatlap szerint, IPv4 Firewall Throughput (1518 / 512 / 64 byte, UDP) 16 / 16 / 16 Gbps áteresztő képességgel rendelkezik.

 

https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/FortiGate_500D.pdf

 

Tisztelt Partnereink,

Megjelentek a Bitdefender védelmi rendszerek - Antivirus Plus, Internet Security és Total Security - 2016-os kiadásai.

A legújabb verziókban olyan újdonságok találhatók, mint a machine-learning algoritmus vagy az anti-ransomware védelmi megoldás, amelyek a jelenlegi és a jövőbeni veszélyekkel szemben veszik fel a harcot.

Tovább
Cimkék: Antivirus

A Lumension cég elérhetővé tette a Lumension® Endpoint Management and Security Suite (L.E.M.S.S.) v8.2 verzióját. A L.E.M.S.S. server v7.2 vagy későbbi verzióit az L.E.M.S.S. Management Console-ban található Install Manager-t használva lehet frissíteni.

Örömmel értesítjük önöket, hogy biztonsági termékskálánkat a mai veszélyekhez és kihívásokhoz igazítva bővítjük a Lumension cég, központi végpont kezelő és védelmi szoftvercsalád termékeivel!

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

A FortiWifi-30D UTM eszköz ideális kis- és fiókirodáknak, valamint otthoni felhasználásra.