English

Belépés


Amikor a fitnesz tevékenységeket nyomon követő óriás, a Strava nemrég megjelentette a felhasználói testmozgás- tevékenységeinek „hőtérképét", nem sejtette, hogy ezzel rést üt a fő hírszerző szervezetek védelmi vonalán, pánikot okozva a Pentagonnál, a CIA-nál, Scotland Yardnál, az FBI-nál és az NSA-nál – csak néhányat megemlítve.

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Új biztonsági fejlesztések

  • BitDefender Safepay - ami a biztonságos internetes vásárlást, bankolást és fizetést segíti elő.
  • MyBitDefender Dashboard - egy felületről érhetjük el és kezelhetjük az összes BitDefender licencünket.
  • Security Widget - Az asztalon lévő widget-re ráhúzva azonnali, gyors ellenőrzést tudunk végezni a kiválasztott elemen.
  • USB Immunizer - A csatlakoztatás pillanatában ellenőrzi az USB eszközöket, megtalálja és hatástalanítja a kártékony tartalmakat.
  • Device Anti-Theft - Lezárja és/vagy törli az összes információt az ellopott notebook-ról, bármely internet képes eszköz segítségével (akár okostelefonról is).

A 2000-ben alapított californiai Fortinet az egyik piacvezető IT biztonsági eszközöket, megoldásokat kínáló vállalat. Az átfogó biztonságtechnikai termékportfóliója hálózati-, tartalom- és végpontvédelmet biztosítanak a kisvállalatoktól kezdve a nagyvállalatokig és szolgáltatókig bezárólag.

Az USB csatolójú tároló eszközök széles körben használtak köszönhetően kis méretüknek, széles körű kompatibilitásuknak és óriási tárolókapacitásuknak. Ugyanakkkor ezeket az eszközöket könnyű elveszíteni vagy ellopni. A McAfee Encrypted USB meghajtó tartalma illetéktelenek számára nem hozzáférhető. A biztonságos tárolás a jól ismert McAfee ePO központi menedzsmenttel párosul.

Az EasyLock nagyvállalati igényeket is kielégítő  hordozható háttértár titkosítási megoldás minden felhasználói csoport számára a kezdőtől a haladóig, ami bármilyen hordozható háttértárat hordozható adatszéffé alakít.

Az Endpoint Protector 2009 célja a számítógépek védelme a hordozható háttértárak és végponti eszközök lehetséges fenyegetéseitől, mint pl. az USB flash háttértárak, MP3 lejátszók, iPod-ok és digitális kamerák. Ezek és más egyéb eszközök vételtelenül, vagy szándékosan is felhasználhatók adatvesztést okozó tevékenységre, adatszivárgásra, lopásra, adat elvesztésére.

A TheGreenBow / Sistech SA francia cég a vállalati kommunikációs biztonsági szoftverek fejlesztésére specializált cég. A portfolioban IPSec VPN kliens szoftver, email és fájl titkosító és központi biztonsági házirend menedzsment megoldás található.

A McAfee a világ egyik legnagyobb, és legpatinásabb múlttal rendelkező IT biztonsági cége. Több mint 6000 alkalmazottja dolgozik nap mint nap a vállalati és magán felhasználók adatainak védelméért. A szakmai munka színvonalát jól jelzi a közel 500 saját szabadalom.