English

Belépés


Fájl titkosítás

A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

Új biztonsági fejlesztések

  • BitDefender Safepay - ami a biztonságos internetes vásárlást, bankolást és fizetést segíti elő.
  • MyBitDefender Dashboard - egy felületről érhetjük el és kezelhetjük az összes BitDefender licencünket.
  • Security Widget - Az asztalon lévő widget-re ráhúzva azonnali, gyors ellenőrzést tudunk végezni a kiválasztott elemen.
  • USB Immunizer - A csatlakoztatás pillanatában ellenőrzi az USB eszközöket, megtalálja és hatástalanítja a kártékony tartalmakat.
  • Device Anti-Theft - Lezárja és/vagy törli az összes információt az ellopott notebook-ról, bármely internet képes eszköz segítségével (akár okostelefonról is).

A díjnyertes internet biztonsági szoftver megvédi számítógépét a vírusoktól, hackerektől, spam-től és az adathalászattól anélkül, hogy lelassítaná rendszerét .Ideális az internetező családoknak,  a szülői felügyeleti eszközök segítségével gyermekeit is óvhatja a felnőtt  tartalmaktól. A fontos fájlokat titkosíthatja, távoli szerverre mentheti, visszaállíthatatlanul törölheti. A biztonsági funkciók a PC optimalizálással egészülnek ki.

Az USB csatolójú tároló eszközök széles körben használtak köszönhetően kis méretüknek, széles körű kompatibilitásuknak és óriási tárolókapacitásuknak. Ugyanakkkor ezeket az eszközöket könnyű elveszíteni vagy ellopni. A McAfee Encrypted USB meghajtó tartalma illetéktelenek számára nem hozzáférhető. A biztonságos tárolás a jól ismert McAfee ePO központi menedzsmenttel párosul.