English

Belépés


Wireless Access Point

FortiAP-S321C vezetéknélküli hozzáférési pontok legújabb generációja.

Az "S" betű a Cloud jelölése, ami azt jelenti hogy csak a FortiCloud-ból menedzselhető ez az AP.

Adatlap: https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/FortiAP_S_Indoor_Series.pdf

FortiAP remote AP sorozat egyik tagja a 21D.

Új D sorozatból származó AP kitűnő választás lehet, kis nem központi telephelyek VPN elérésének biztosítására.

FortiCloud-ból menedzselhető.

A Fortinet felvásárolta az intelligens, nagyvállalati Wifi hálózati megoldásokat gyártó Meru Networks-öt.

 

Az akvizíció összhangban áll a Fortinet biztonságos vezeték nélküli hálózati elképzeléseivel és ezzel növeli a vezeték nélküli megoldásainak eddig is változatos porfólióját.

Kedves Partnereink!

Az Extreme Networks sikeresen lezárta az Enterasys felvásárlát és integrációját, így mostantól a Relnet Technológia Kft. a volt Enterasys termékek disztribútora is.

A Fortinet új  remote wifi access point-jai (FortiAP 11C, FortiAP 14C, FortiAP 28C)lehetővé teszik a távmunkásoknak, hogy bármilyen internet kapcsolat használatával csatlakozzanak a céges belső hálózathoz anélkül, hogy bármilyen kliens szoftvert be kellene állítan

A FortiAP-14C vezeték nélküli „vékony” access point egy kompakt eszköz, ami ideális fiókiródákba és/vagy távoli hozzáféréshez. A kompakt eszköz 802.11 b/g/n szabványú rádióval és 5 Fast Ethernet porttal rendelkezik. 

FortiAP-14C

A FortiAP-28C vezeték nélküli „vékony” access point egy kompakt eszköz, ami ideális fiókirodák távoli hozzáféréséhez. A kompakt eszköz 802.11 a/b/g/n szabványú rádióval és  10 x 10/100/1000 Ethernet porttal rendelkezik.

FortiAP-28C

A FortiAP-11C vezeték nélküli „vékony” access point egy kompakt eszköz, ami ideális utazáskor és/vagy távoli hozzáféréshez. A kompakt eszköz 802.11 b/g/n szabványú rádióval és 2 Ethernet porttal,  beépített táppal és elektromos hálózati csatlkozóval rendelkezik.

A teszt során egy konferencia terem wifi felhasználóit modellezték több mint 300 darab eszköz (notebook, tablet, mobiltelefon) valamint professzionális forgalom generátor segítségével. A teszteket a Juniper Networks megoldása nyerte.

Az Extreme Networks 1983-ban alakult, jelenleg a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalata. Több mint 10 millió eladott port-tal a háta mögött élvonalbeli, innovatív gyártó, bevétele eléri a 600-700 millió dollárt.