English

Belépés


Commvault

http://www.commvault.com/
Commvault

Vállalati adatok védelme és kezelése

A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

Vállalati adatok védelme és kezelése

A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

Vállalati adatkezelés: egy platform mindenek felett

Az adatforrások (adatbázisok, fájlok, postafiókok stb.) számának dinamikus növekedése mind nagyobb tárterület és mind komplexebb storage berendezések üzembe helyezését vonja maga után, amelyeket integrálni kell egy egységes adatkezelési platformba. A helyzetet biztonsági szempontból nehezíti, hogy mind több vállalat ismeri fel a felhős adattárolás előnyeit, így azokat is be kell illeszteni a mindennapi adatkezelési folyamatokba. Tehát egy olyan platform kiépítésére van szükség, amely képes a fizikai, a virtuális és a cloud alapú rendszerek esetében is ellátni az adatok felügyeletével, védelmével összefüggő teendőket, méghozzá olyan módon, hogy egy minél automatizáltabb, emberi erőforrásokat kímélő rendszer jöhessen létre.

Egy platform szilárd alapokkal

A Commvault szoftverplatformja egy nagyvállalati szintű, integrált adat- és információmenedzsment megoldás, amely szilárd alapokra és egységes kódbázisra épül. Mindegyik funkciója ugyanazon háttérrendszerre támaszkodik, ami egyedálló lehetőségeket és előnyöket nyújt az adatok kezelése, hozzáférhetővé tétele és védelme során. A szoftver olyan modulokból épül fel, amelyek szerepet kapnak az adatok oltalmazásában, archiválásában, replikálásában és a biztonságos hozzáféréskezelésben is. A modulok mindegyike képes egymással együttműködni az egységes háttérendszeren keresztül.

A szoftverplatform legfontosabb jellemzői:

♦ Komplett adatvédelmi megoldás, amely támogatja az összes széles körben használt operációs rendszert, adatbáziskezelőt, alkalmazást függetlenül attól, hogy azok fizikai vagy virtuális környezetben futnak. Lehetővé teszi a NAS-megosztások, a felhő alapú szolgáltatások, illetve a mobil eszközök rendszerbe történő bevonását is.

♦ Egy egyszerűen kezelhető konzolon keresztül leegyszerűsíti az adatmenedzsmenthez kötődő feladatok elvégzését.

♦ Az adatbiztonságot többszintű védelmi megoldásokkal növeli: biztonsági mentések készítése, archiválás, snapshot menedzsment, replikáció.

♦ Tartalomindexeléssel járul hozzá a vállalati szintű eDiscovery tevékenységek ellátásához.

♦ Hatékony adattároló-menedzsmentet biztosít mind lemezes, mind szalagos adathordozók esetén. Lehetőséget ad deduplikálásra.

♦ Integrálható az ipar legelterjedtebb adattároló berendezéseihez.

♦ Teljes körű VMware és Hyper-V támogatással rendelkezik.

♦ Granuláris hozzáférésszabályozással védi a kritikus vállalati adatokat.

♦ Egyszeres bejelentkeztetést biztosít az Active Directory felhasználók számára.

♦ Biztonsági házirendekre épülő adatmenedzsmentet tesz lehetővé függetlenül az adatok fizikai tárolási helyétől.

♦ Egyszerű használatot biztosít a végfelhasználók számára, akik az adataikat olyan jól megszokott alkalmazások révén kereshetik vagy állíthatják helyre, mint amilyen a Windows Intéző, a Microsoft Outlook vagy bármely korszerű webböngésző.

 

Partnerek

    Bízza tapasztalt, vizsgázott szakembereinkre rendszere felügyeletét!

    Szaktanácsadás, hiba elhárítása akár 4 órán belül. Szükség esetén helyszíni kiszállással is.