English

Belépés


Gyártók

 • A Juniper Networks a legelső pillanattól kezdve az a vállalat kívánt lenni, amelyik nem csupán jó hálózati és biztonságtechnikai eszközöket gyárt, de az ügyfeleit üzleti előnyhöz segíti hozzá. Mindig egy lépéssel az aktuális igények előtt próbál járni, hogy az ügyfeleit se érje készületlenül az informatikai hálózatok világának robbanásszerű fejlődése.

 • A McAfee a világ egyik legnagyobb, és legpatinásabb múlttal rendelkező IT biztonsági cége. Több mint 6000 alkalmazottja dolgozik nap mint nap a vállalati és magán felhasználók adatainak védelméért. A szakmai munka színvonalát jól jelzi a közel 500 saját szabadalom.

 • A TheGreenBow / Sistech SA francia cég a vállalati kommunikációs biztonsági szoftverek fejlesztésére specializált cég. A portfolioban IPSec VPN kliens szoftver, email és fájl titkosító és központi biztonsági házirend menedzsment megoldás található.

 • A CoSoSys SRL egy kolozsvári magántulajdonban lévő vállalat, olyan német vezetői irányítással, akik különféle technológiákban és különböző piaci szegmensekben már komoly tapasztalatot szereztek.

 • A BitDefender® egy többszörös díjnyertes,  világszerte elismert internet biztonsági és antivírus szoftvergyártó cég.

  2001-es alapítása óta a BitDefender folyamatosan emelte a lécet, hogy új standardot teremtsen a proaktív védelem vonalán, sokszor új ösvényeket taposott ki az internetbiztonsági technikák területén.

 • Az Acronis piacvezető az egyszerűen használható adatmentési helyreállítási és biztonsági megoldások területén fizikai, virtuális és felhő környezetben egyaránt.
  A szabadalmaztatott lemezkép technológiája az otthoni felhasználóktól a nagyvállalati szintig biztosítja az adatok védelmét. Az Acronis termékeivel rendszerösszeomlást követő helyreállítás, az üzembe helyezés és a migrálás ideje jelentősen csökkenthető, az adatok biztonságban vannak, az üzletmenet folytonossága biztosított.

 •  Az 1995-ben alapított finn Tectia (korábban SSH Communications Security Corp) hálózati biztonsági megoldásokat fejlesztő vállalat.Különböző iparágakban, vállalati és kormányzati szektorban többezer ügyfél használja termékeit , megoldásait világszerte.A Tectia célkitűzése a biztonságos, hatékony és megbízható adatkommunikáció biztosítása szinte minden IT környezetben, k&

 • A 2000-ben alapított californiai Fortinet az egyik piacvezető IT biztonsági eszközöket, megoldásokat kínáló vállalat. Az átfogó biztonságtechnikai termékportfóliója hálózati-, tartalom- és végpontvédelmet biztosítanak a kisvállalatoktól kezdve a nagyvállalatokig és szolgáltatókig bezárólag.

 • Az Extreme Networks 1983-ban alakult, jelenleg a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalata. Több mint 10 millió eladott port-tal a háta mögött élvonalbeli, innovatív gyártó, bevétele eléri a 600-700 millió dollárt.
 • A Rackmount.IT 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, hiánypótló rack kiegészítőket gyártson informatikai eszközökhöz.

 • A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

 • Transition Networks története

  A vállalat 1987 lett alapítva Transition Engineering néven, melynek első terméke egy koax kábel csavart érpáras átalakító volt. 1995 lett átnevezve Transition Networks-re a gyors növekedés hatására, amikor is már nemcsak Ethernet hálózatos eszközöket gyártottak, hanem már komplett konvertáló technológiai megoldásokat is.

 • Vállalati adatok védelme és kezelése

  A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

 • Az Adatod. Az Eszközöd. Nekünk ez a legfontosabb.

Szaktanácsadás, hiba elhárítása akár 4 órán belül. Szükség esetén helyszíni kiszállással is.

Bízza tapasztalt, vizsgázott szakembereinkre rendszere felügyeletét!