English

Belépés


Megjelent az Acronis True Image és True Image Cloud mentési megoldásainak 2016-os verziója, melyet az Acronis otthoni felhasználásra vagy mikroválllalkozások számára ajánl.

Acronis True Image Cloud

A RelNet hivatalos Acronis Certified Training Center lett, amit azzal kívánunk megünnepelni, hogy a 2013. december 3-i Acronis technikai rendezvényünkön résztvevők a jövő évben egy Acronis Certified Engineer (ACE) képzésen és vizsgán ingyenesen részt vehetnek, valamint a reésztvevőknek egy Acronis True Image 2014-es mentőszoftvert adunk ajándékba.

A RelNet 2011 óta képviseli az Acronis mentési- és helyreállítási megoldásokat Magyarországon.
Idén ősszel a disztribúciós feladatok mellett hivatalos Acronis oktatási- és vizsgaközpont lettünk, ami Magyaroszág mellett Romániára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára és Bosznia-Hercegovinára is kiterjed.

Az Acronis vmProtect kifejezetten a VMware vSphere-hez készült adatmentési megoldás. Az egyszerűen használható megoldás percek alatt telepíthető és üzembe helyezhető vSphere környezetben.

Az év végi Acronis promóciók a virtuális gépek mentési és helyreállítási megoldásaira fókuszálnak. Az alábbi listában tekintheti meg az Acronis Q4-es promócióit.

A napokban megjelent Acronis True Image 2014 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után.

Megjelent az Acronis Advanced Backup & Recovery 11.5-ös termékcsaládban a Microsoft Sharepoint mentési megoldása.

A 2013. április 9-én megjelent patch előnyei a korábbi – aktív követési szerződéssel rendelkező ügyfeleknek díjmentesen – új ügyfeleknek pedig automatikusan elérhetőek.