English

Belépés


 A Bitdefender Antivirus for Mac vírusirtó program gyors, korszerű, és proaktív védelmet nyújt Macintosh számítógépének a vírusok, kémprogramok, adathalász támadások, rootkitek, és más támadások ellen.

 Új biztonsági fejlesztések:

  • BitDefender Safepay - ami a biztonságos internetes vásárlást, bankolást és fizetést segíti elő.
  • MyBitDefender Dashboard - egy felületről érhetjük el és kezelhetjük az összes BitDefender licencünket.
  • Security Widget - Az asztalon lévő widget-re ráhúzva azonnali, gyors ellenőrzést tudunk végezni a kiválasztott elemen.
  • USB Immunizer - A csatlakoztatás pillanatában ellenőrzi az USB eszközöket, megtalálja és hatástalanítja a kártékony tartalmakat.

Napjainkra az otthoni felhasználók számítógépes eszközei jelentős változásokon estek át. Míg korábban csak egy típus volt jellemző egy háztartáson belül, addig manapság a PC, Mac, okostelefon és tablet egyidejű használata sem ritka egy háztartásban. A több különböző eszköz vírusvédelme elég költséges, de a BitDefender Sphere áthidalja ezt a problémát. 

A BitDefender Cloud Security for Endpoint nagyvállalati szintű biztonsági megoldást nyújt kis- és középvállalati szegmensben, központi menedzsment konzollal és szabályrendszerekkel, valós idejű biztonsági állapot státusszal, miközben nincs szükség dedikált szerverre a központi menedzsmentnek (és az ezzel járó egyéb kiadásokra), mivel a központi menedzsment felületet a BitDefender hosztolt szolgáltatása biztosítja.

A BitDefender Antivirus Plus 2013 a legjobb Windows környezetben használható vírusírtó motorra épült, hogy a felhasználói élmény biztosítása mellett csendben tegye a dolgát, szüntesse meg a potenciális fenyegetéseket, biztonságos on-line pénzügyi műveleteket végezhessünk, illetve védjük adataink biztonságát a közösségi hálózatokon.

A BitDefender megjelentette a népszerű Antivirus Plus, Internet Security és Total Security 2013-as változatát!

BitDefender Internet Security 2012

 

Biztonságos letöltés, megosztás és fájlmegnyitás:

  • Ellenőrzi a Internet webtartalmát, az e-mailek és üzenetküldők forgalmát, folyamatos védelmet nyújt a vírusok és kémprogramok ellen.
  • Védelmet nyújt a PC számára az újonnan megjelenő vírusokkal szemben, kihasználva a fejlett heurisztikát.

 

BitDefender Antivirus Plus 2012

Vírusvédelem, kémprogramvédelem

  • Egyszerű használat és automatikus frissítés, ideális megoldás a otthoni számítógépek antivírus- és kémprogram-védelmére.

BitDefender Antivirus Plus 2012

A díjnyertes vírusvédelmi megoldásokat fejlesztő Bitdefender megjelentette az otthoni és kisirodai környezetbe szánt új védelmi szoftvereit.

A független AV-Test.org a napokban hozta nyilvánosságra a legutóbbi teszteredményeit, melyben 22 biztonsági programcsomagot teszteltek.