English

Belépés


Chassis switch

Modulásris eszközök

Extreme Networks® BlackDiamond® sorozat

Az IP alapú hangátvitel, vállalati aggregáció, adatközpontok és gerinchálózatok, valamint a metro-Ethernet szigorú igényei megkövetelik az állandó teljesítmény, szolgáltatói szintû rendelkezésre-állás, megemelt biztonság és egyszerûsített menedzsment kombinációját.

Ezek a switchek minimalizálják a hang- és videoátvitel minõségét befolyásoló tényezõket (késleltetés, jitter).

Nagyfokú hibatûréssel rendelkeznek, az EAPS szabvány használatával 50 ms alatti átállást biztosítanak, ami kulcsfontosságú az ilyen alkalmazások esetén.

Az Extreme Networks többrétegû biztonsági szemlélete segíti biztosítani a hálózat, az alkalmazások és a partnerek legjobb együttmûködését egyedi biztonsági architektúra kiépítése mellett.

A termékek azonos felhasználói felülettel és menedzsment-keretrendszerrel bírnak, egyszerûséget nyújtva minden területe, ami egyre kritikusabb az egységessé váló hálózatoknál, melyek egy szervezet hang- video- és adatforgaláért felelnek.

Tovább

Kedves Partnereink!

Az Extreme Networks sikeresen lezárta az Enterasys felvásárlát és integrációját, így mostantól a Relnet Technológia Kft. a volt Enterasys termékek disztribútora is.

A  BlackDiamond X sorozat egyszerüsíti a nagyvállalati és felhõ adatközpont hálózatokat a legnagyobb átviteli teljesítménnyel az iparágban.

BlackDiamond X8 192 darab 40 GbE vagy 768 darab 10 GbE (blokkolásmentes) portot biztosít.

Extreme Networks BlackDiamond X8