English

Belépés


 A CoSoSys megoldásait figyelemmel kíréső partnereink már tudják, hogy a CoSoSys folyamatosan konzultálva korábbi és leendő ügyfeleivel, folyamatosan fejleszti termékeit a felmerülő igények függvényében.

A nemzetközi szinten elismert informatikai biztonsági SC Magazine Awards döntőjébe került az Endpoint Protector 4 a Legjobb DLP Megoldás kategóriában. 

 

Használja már az Endpoint Protector 4-et?

Akkor annál könnyebb üzembe helyezni a mobil eszközmenedzsment modult iOS és Android eszközök kezelésére.

A filmbemutatók utáni illegális letöltések is óriási károkat okoznak a filmstúdióknak -- és még nagyobb lenne a veszteség, ha még a premier előtt szivárogna ki valami. A mozifilmek szinkronizálását végző Mafilm Audiónál ezért nagy hangsúlyt fektetnek az adatszivárgás megelőzésére.

Az Endpoint Protector eszközfelügyeleti megoldása E-mail, Chat és Felhő alapú szolgáltatások tartalomszűrésével bővült

Erőteljes fejlesztések az Endpoint Protectorban: az új funkcionalitások, redundancia / failover és  UPS-támogatás  révén a már elismert végpont biztonsági megoldás most még inkább megbízhatóbb lesz.

Paul Mah, az ITBusiness Edge SMB Tech szerkesztője,  egy részletes elemzést állított össze az Endpoint Protector Appliance-ról.

A már jól ismert Magic Quadrant elemzését nyár végén frissítette a piackutató cég az adatszivárgás témájában. Érdekes összehasonlítani a mostani elemzést például annak 2008-as változatával. Szembetűnő a piaci szegmensben szereplő gyártók konszolidációja. A piacvezetők között is egyértelmű a McAfee és a Symantec előnye, míg korábban sokkal inkább fej-fej mellett voltak a versenyzők. Az elemzés kiemeli a DLP technológia mindennapivá válását, ami megmutatkozik a termékek árának jelentős csökkenésében is.

A 2011. szeptember 27-28-án Budapesten, a Cinema City Arénában megrendezett ITBN rendezvényen a RelNet Kft. szakmai rendezvénysorozattal vesz részt rendszerintegrátor (ICTS, Euro One és a WSH) és gyártói (Acronis, CA, CoSoSys, Tectia) partnereivel. Az előadások témája rendkívül különböző lesz a mobil biztonságtól az adatmentésig; a közös vonás a gyakorlat orientáltság lesz.