English

Belépés


Endpoint Security

 A CoSoSys megoldásait figyelemmel kíréső partnereink már tudják, hogy a CoSoSys folyamatosan konzultálva korábbi és leendő ügyfeleivel, folyamatosan fejleszti termékeit a felmerülő igények függvényében.

A nemzetközi szinten elismert informatikai biztonsági SC Magazine Awards döntőjébe került az Endpoint Protector 4 a Legjobb DLP Megoldás kategóriában. 

 

Használja már az Endpoint Protector 4-et?

Akkor annál könnyebb üzembe helyezni a mobil eszközmenedzsment modult iOS és Android eszközök kezelésére.

A filmbemutatók utáni illegális letöltések is óriási károkat okoznak a filmstúdióknak -- és még nagyobb lenne a veszteség, ha még a premier előtt szivárogna ki valami. A mozifilmek szinkronizálását végző Mafilm Audiónál ezért nagy hangsúlyt fektetnek az adatszivárgás megelőzésére.

Az Endpoint Protector eszközfelügyeleti megoldása E-mail, Chat és Felhő alapú szolgáltatások tartalomszűrésével bővült

Erőteljes fejlesztések az Endpoint Protectorban: az új funkcionalitások, redundancia / failover és  UPS-támogatás  révén a már elismert végpont biztonsági megoldás most még inkább megbízhatóbb lesz.

Paul Mah, az ITBusiness Edge SMB Tech szerkesztője,  egy részletes elemzést állított össze az Endpoint Protector Appliance-ról.

A technikai bemutató angol nyelvű, előadója Bogdan Oros Kelet-Európáért felelős értékesítési igazgató a CoSoSys cégtől. A résztvevők saját felhasználásra titkosított USB kulcsot kapnak ajándékba.

 

Az Endpoint Protector Appliance érvényesíti a végpontokhoz csatlakoztatott hordozható eszközök használatára kialakított szabályozásokat. Az egyedüli megoldás, mely védelmet biztosít PC-re és Mac-re egyaránt.