English

Belépés


Extreme Networks

Modulásris eszközök

Extreme Networks® BlackDiamond® sorozat

Az IP alapú hangátvitel, vállalati aggregáció, adatközpontok és gerinchálózatok, valamint a metro-Ethernet szigorú igényei megkövetelik az állandó teljesítmény, szolgáltatói szintû rendelkezésre-állás, megemelt biztonság és egyszerûsített menedzsment kombinációját.

Ezek a switchek minimalizálják a hang- és videoátvitel minõségét befolyásoló tényezõket (késleltetés, jitter).

Nagyfokú hibatûréssel rendelkeznek, az EAPS szabvány használatával 50 ms alatti átállást biztosítanak, ami kulcsfontosságú az ilyen alkalmazások esetén.

Az Extreme Networks többrétegû biztonsági szemlélete segíti biztosítani a hálózat, az alkalmazások és a partnerek legjobb együttmûködését egyedi biztonsági architektúra kiépítése mellett.

A termékek azonos felhasználói felülettel és menedzsment-keretrendszerrel bírnak, egyszerûséget nyújtva minden területe, ami egyre kritikusabb az egységessé váló hálózatoknál, melyek egy szervezet hang- video- és adatforgaláért felelnek.

Tovább

Mobil átviteli hálózat

Az Extreme Netwoks E4G család lehetővé teszi a mobil szolgáltatóknak, hogy valódi 4G mobil átviteli hálózatot telepítsenek, ami megfelel a meglevő 2G és 3G szolgáltatásoknak, miközben lefektetik az alapjait egy igazi szélessávú 4G mobil hálózatnak.

Kombinálva az új generációs időzítési képességet*, szolgáltatói szintű hibatűrést** és blokkolásmentes teljesítményt az Extreme Neworks E4G eszközök biztosítják a valódi 4G mobil átviteli hálózatot, létrehozve ezzel az új mobil világot embernek és gépnek, meggyőző hozzáférést, figyelmet és vezérlés biztosítva minden felhasználási területen.

* IEEE 1588v2 és ITU-TG.8262 Synchronous Ethernet 
** Resilient packet ring protocols including EAPS (Ethernet Automatic Protection Switching, RFC 3619) és ITU-T G.8032 Ethernet Ring Protection Switching

 

Tovább

Az adatvédelmi megoldások sikerének és az adatszivárgás megelőzésének legnagyobb kihívása, hogy a felkészüljünk a rajtunk kívül álló hardveres és/vagy szoftveres hibákból eredő események kezelésére. Az elmúlt két hétben az egyik legnagyobb horderejű témává nőtte ki magát a Meltdown és a Spectre sérülékenység.

Az Extreme Networks válik a világ harmadik legnagyobb, nagyvállalatok számára hálózati megoldásokat kínáló gyártójává azáltal, hogy várhatóan még a nyáron sikeresen zárulnak le az Avaya hálózatos és a Brocade adatközpont-hálózati üzletére vonatkozó felvásárlásai.

Kedves Partnereink!

Az Extreme Networks sikeresen lezárta az Enterasys felvásárlát és integrációját, így mostantól a Relnet Technológia Kft. a volt Enterasys termékek disztribútora is.

A  BlackDiamond X sorozat egyszerüsíti a nagyvállalati és felhõ adatközpont hálózatokat a legnagyobb átviteli teljesítménnyel az iparágban.

BlackDiamond X8 192 darab 40 GbE vagy 768 darab 10 GbE (blokkolásmentes) portot biztosít.

Extreme Networks BlackDiamond X8

Nagyban skálázható cella oldali aggregációs router, ami lehetővé teszi a mobil szolgáltatóknak, hogy menedzseljék és összefogják a TDM és Ethernet alapú szolgáltatásokat egyszeri, gazdaságos és hatékony Ethernet átviteli hálózatba.

Ipari szabványnak megfelelő TDM csatlakozásai révén lehetővé teszi hagyományos hangátviteli eszközök kiszolgálását az Ethernet átviteli hálózaton keresztül.

Az Extreme Networks 1983-ban alakult, jelenleg a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalata. Több mint 10 millió eladott port-tal a háta mögött élvonalbeli, innovatív gyártó, bevétele eléri a 600-700 millió dollárt.

Az ICT Day 2013 rendezvényen vendégünk volt Sylwester Biernacki, a PLIX vezetője. Előadásából nyomon követhetjük a legnagyobb lengyel internet peering központ fejlődését 2006-tól.