English

Belépés


Flow based S és K sorozat

Terrabit osztályú, moduláris felépítésű switch Edge, Core és Data megoldásokhoz

S sorozat termékinformáció:

  • Terrabit osztályú teljesítmény átlátható és ellenőrizhető forgalom mellett
  • Automatikus hálózati felügyelet a virtualizált, felhő és hang/videó/adat környezethez
  • Magas megbízhatóságú redundáns funkciók, mint az önellenőrzés, maximális megbízhatóság az üzleti alkalmazásokhoz
  • Sokoldalú nagy sűrűségű megoldás nagy kapcsolódási flexibilitással, fogyasztás és költségcsökkentő funkcióval
  • 40 és 100Gbps interface, IPv6 és MPLS támogatás
  • Több mint 9.5 Terrabit hátfali, 2.56 Terrabit kapcsoló kapacitású és 1920 Mpps átviteli teljesítmény

Az Extreme Networks folyam alapú S sorozatú családja nagy teljesítményű elosztott összeköttetést biztosít a hálózat hozzáférési, elosztó szintű, vállalat/egyetem központi hálózatok és adatközpontok számára. Az S sorozatban az S8 8 darab, az S6 6 darab, az S4 4 darab, az S3 3 darab, az S1 egy darab kártyahelyet biztosít a keretben, míg az SSA változat komplett konfigurációként érhető el. Az S sorozat az egyik legnagyobb port / rack sűrűséget biztosít, míg a skálázható összteljesítménye rendszer szinten eléri a 9.5 Terrabitet. Mindegyik keret alkalmas 802.3af és 802.3at (nagy teljesítményfelvételű) szabványú POE kiszolgálására belső vagy külső tápegységen keresztül. Különböző I/O modulok segítségével hálózat hozzáférési, elosztó szintű, vállalat/egyetem központi hálózatok és adatközpontok részére lehet rezes vagy optikai hálózaton hozzáférést biztosítani.

Az S-Series tartalmazza az egyedi packet feldolgozó egységet, a CoreFlow2-t, ami egy üzletág vezető, folyam alapú kapcsoló felépítést, hogy intelligens módon kezelje az egyes felhasználók és alkalmazások kapcsolatait, sokkal jobb képességgel mint azok a kapcsolók ami a VLAN, ACL és portok alapján nyújtanak beosztás alapú hozzáférést. Minden egyes felhasználó beazonosítás után, beosztás alapján nyer hozzáférést az üzletileg kritikus alkalmazásokhoz függetlenül, honnan kapcsolódtak.

 

K sorozat termékinformáció:

Flexibilis, moduláris hálózati kapcsoló prémium funkciókkal felvértezve vállalati Edge és kis központi alkalmazásra.

Az Extreme Networks K sorozata egy költséghatékony, folyam alapú hálózati kapcsoló megoldás. Kimagasló automatizálási lehetőséget, átláthatóságot és kezelhetőséget biztosít a hálózati EDGE-től kisvállalati központig. Ezen flexibilis, moduláris kapcsolók az elérhető funkciói által jelentősen képesek csökkenteni az üzemeltetési költséget, miközben kimagasló funkciókat biztosít. A K sorozatú eszközök, az egyedi tervezésű CoreFlow2 ASIC-et tartalmaznak, ami a kapcsoló technológiában egy mérföldkőnek számító technológia, amivel nagyobb átláthatóságot és jobb kezelhetőséget tudnak biztosít az üzletileg kritikus alkalmazásoknak a szükséges üzleti követelmények elérése érdekében.

Az új alkalmazások és szolgáltatások növekvő hozzáférési igényeinek kihívásához igazodva, a K sorozat biztosítja az üzleti adatforgalmat, miközben támogatást nyújt a változó működési szükségletnek. Ez magában foglalja az IT fogyasztói oldalát és a „hozd a saját eszközöd” programot, mely sokkal erősebb azonosíthatóságot, átláthatóságot és teljes körű kezelhetőséget követel meg. A K sorozat egyedülálló módon fel van készítve a felhasználók, a használt eszközök és az alkalmazások üzeneteinek intelligens módon való azonosítására, valamint átláthatóságot és kezelhetőséget biztosít a kapcsolódási hibák elhárításához, az eszközök helymeghatározásához és a vállalati adatvédelem biztosításához.

 

Tovább

Kedves Partnereink!

Az Extreme Networks sikeresen lezárta az Enterasys felvásárlát és integrációját, így mostantól a Relnet Technológia Kft. a volt Enterasys termékek disztribútora is.