English

Belépés


Juniper Networks

Kedves Partnerünk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét a Juniper Networks ingyenes, oktatótermi tréningjein való részvétel lehetőségére. A most meghirdetett tréningek Amszterdamban és Londonban lesznek, de várhatóan a jövőben más helyszínekre is lehet majd jelentkezni.

Tisztelt Partnerünk!

A Juniper Networks kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az október 6-9. közötti JNCIS-Security Certification képzésre. A tanfolyamot korlátozott ideig 50% kedvezménnyel biztosítja a gyártó.

A tréning a Juniper Partnerek és végfelhasználók számára egyaránt nyitott!

 

Napjainkban különösen sokszor kerülnek szóba azok a támadások, amelyek rendszerek, weboldalak, szolgáltatások megbénításával okoznak károkat. Azonban az a tény, hogy a DDoS (Distributed Denial of Service), azaz az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások egyre gyakoribbakká válnak, még csak a problémák egy részét fedi le.

Tisztelt Partnerünk!

A közelmúltban felfedezett kritikusnak hibának besorolt SSL HeartBeat sérülékenység ("HeartBleed") szinte kivétel nélkül érinti a teljes IT iparágagat, köztük a Juniper Networks egyes termékeit is.

A gyártó tájékoztatása szerint az alábbi megoldások érintettek:

Juniper Networks Hírek

2018. január 29-én és 30-án tartotta meg a Juniper Networks a közép-kelet-európai régió ez évi első partner rendezvényét egy kétnapos tréning formájában, a Hilton Budapest Cityben.

Az adatvédelmi megoldások sikerének és az adatszivárgás megelőzésének legnagyobb kihívása, hogy a felkészüljünk a rajtunk kívül álló hardveres és/vagy szoftveres hibákból eredő események kezelésére. Az elmúlt két hétben az egyik legnagyobb horderejű témává nőtte ki magát a Meltdown és a Spectre sérülékenység.

Védjük hálózatunkat a legújabb kiberfenyegetésekkel szemben: a Juniper Webes előadása a Juniper Networks Sky Advanced Threat Prevention technológiáról. Védelem a nulladik napi fenyegetések és rosszindulatú szoftverek ellen! Tájékozódjon 60 percben a legújabb trendekről!


Tisztelt Partnerünk!

Az RoHS2 direktíva (Restriction of Hazardous Substances Directive 2011/65/EU) életbe lépése miatt számos Juniper termék forgalmazása megszűnik az Európai Unió területén.  A szigorítás kizárólag az új termékek behozatalára vonatkozik, alkatrész utánpótlás, garanciális ügyintézés változatlan feltételekkel működik tovább.

Egy teljes évfolyam, 400 hallgató ismerkedhetett meg a gyakorlatban is a BME VIK-n a Juniper hálózati eszközeivel. A Juniper routerek konfigurációja és menedzsmentje 2015 tavaszán szerepelt először az egyetemi tananyagban, de az együttműködést már mindkét fél szeretné magasabb szintre emelni.