English

Belépés


SRX Services Gateway

Tisztelt Partnerünk!

A Juniper Networks kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az október 6-9. közötti JNCIS-Security Certification képzésre. A tanfolyamot korlátozott ideig 50% kedvezménnyel biztosítja a gyártó.

A tréning a Juniper Partnerek és végfelhasználók számára egyaránt nyitott!

 

Védjük hálózatunkat a legújabb kiberfenyegetésekkel szemben: a Juniper Webes előadása a Juniper Networks Sky Advanced Threat Prevention technológiáról. Védelem a nulladik napi fenyegetések és rosszindulatú szoftverek ellen! Tájékozódjon 60 percben a legújabb trendekről!


Tisztelt Partnerünk!

Az RoHS2 direktíva (Restriction of Hazardous Substances Directive 2011/65/EU) életbe lépése miatt számos Juniper termék forgalmazása megszűnik az Európai Unió területén.  A szigorítás kizárólag az új termékek behozatalára vonatkozik, alkatrész utánpótlás, garanciális ügyintézés változatlan feltételekkel működik tovább.

Egy teljes évfolyam, 400 hallgató ismerkedhetett meg a gyakorlatban is a BME VIK-n a Juniper hálózati eszközeivel. A Juniper routerek konfigurációja és menedzsmentje 2015 tavaszán szerepelt először az egyetemi tananyagban, de az együttműködést már mindkét fél szeretné magasabb szintre emelni.

A szervezetek a hálózataik védelme érdekében gyakran egész arzenálokat vetnek be. Az informatikai infrastruktúrák külső támadásoktól történő védelmébe bekapcsolódhatnak tűzfalak, behatolásmegelőző és -detektáló eszközök, valamint átjárókon elhelyezett antivírus és egyéb tartalomszűrő megoldások. Az is gyakori, hogy a határvédelmi feladatok integrálásával a kockázatok csökkentését UTM (Unified Threat Management) készülékek biztosítják. Azonban vannak olyan területek, amiket a hagyományos hálózatbiztonsági technológiák nem, vagy csak korlátozottan képesek kezelni. Ezek közé tartozik a webes alkalmazások oltalmazása is, amely speciális megközelítést igényel. Már csak azért is, mert a vállalatokat, intézményeket sújtó kibertámadások egy jelentős része ezeken a felületeken keresztül következik be.

Megtelt az első (február 19-20.), és a második (február 27-28.) Juniper Junos és SRX alapok / Juniper SRX üzemeltetés és VPN konfigurálás tanfolyami alkalom is. Mivel a várólista is egyre hosszabb lett, ezért egy harmadik alkalmat is meghirdettünk (március 6-7.) - reményeink szerint így senki sem marad le hely hiányában.

Saját kezébe vette szoftver- illetve platformszolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinek végpontig terjedő kiszolgálását az R&R Software. A zökkenőmentes üzemeltetést a Juniper eszközei biztosítják.

Korábban aki Common Criteria 4 minősítésű Juniper tűzfalra vágyott, az kénytelen volt a régebbi, ScreenOS alapú eszközök közül választani. Mostantól azonban a JunOS bázisú SRX tűzfalak közel összes modellje is CC EAL4+ minősítésű!

A lenti táblázat a Junos 11.1 verziójára vonatkozik. Más — jellemzően később megjelenő — verziók esetében az egyes elérhető funkciók különbözőek lehetnek!

Fontos azt is megjegyezni, hogy az összes lenti funkció (jelenleg) külön előfizetési díjhoz kötött!

 

A lenti táblázat a Junos 11.1 verziójára vonatkozik. Más — jellemzően később megjelenő — verziók esetében az egyes elérhető funkciók különbözőek lehetnek!