English

Belépés


Lumension® Patch Manager DeskTop

A Lumension® Patch Manager DeskTop a Lumension® for Microsoft® System Center megoldás része.

A Lumension® Patch Manager DeskTop, az egyetlen olyan Microsoft® System Center környezethez tervezett nagyvállalati, harmadik fél által gyártott eszköz, amely automatizálja a frissítés letöltését, a közzétételét és összehangolja azokat, a hatékony és eredményes működésért.

A Lumension® Patch Manager DeskTop, a System Center rendszergazdáknak nyújt segítséget a Windows desktopokon telepített gyakori alkalmazások frissítéséhez. Így a Desktopokon lévő alkalmazások egy helyről menedzselhetők egyszerűen, átláthatóan és hatékonyan. A végpontokon alkalmazott alkalmazások átláthatósága mellett jobb belső és külső megfelelőségi kontrollt biztosít.

A Lumension® Patch-Smart™ Technology, a Lumension nagymúltú frissítési tapasztalatát használva elkerülhető a különböző alkalmazások inkompatibilis frissítése, így növelhető az első alkalomra sikeres telepítések száma, valamint a hatékonyabbá és gyorsabbá válhat a nem biztonságos alkalmazások javítása.


Támogatott alkalmazások:

Gyártó Alkalmazás neve
Adobe Systems, Inc. Acrobat, AIR, Flash Player (incl. ESR), Reader, Shockwave Player, Illustrator, InDesign, stb.
Apple, Inc. Bonjour, iCloud, iTunes, QuickTime, Safari, stb.
Citrix Systems Online Plug-in, Presentation Server Client, Receiver (incl. Enterprise), XenApp Plug-in,stb.
RealVNC Ltd. RealVNC Server and Viewer
Ultra VNC UltraVNC Server and Viewer
VMware Inc. Player, Server, Workstation
Browsers Chrome, Firefox (incl. ESR), and Safari
Egyéb 7-Zip, Audacity, FileZilla (client and server), Foxit Reader, ImgBurn, Java JRE, Notepad++, Paint.NET, RealPlayer, Skype, VLC Media Player, WinZip, etc.

* A lista nem teljes és folyamatosan bővül. A aktuális listát kérje valamelyik elérhetőségünkön.

Tovább

A Lumension cég 2015. február 3-án elérhetővé tette a Lumension® Patch Manager DeskTop Plug-in-t, a cég legújabb hibajavító eszközét, Microsoft® System Center Configuration Manager (SCCM) környezethez.

 

A Lumension cég augusztus 25-én közel megduplázta a Patch and Remediation szoftverük által támogatott külső alkalmazások listáját. 11 újabb gyártó, 17 fontos terméke került be a központi támogatásba, amivel a teljes lista immár 50-re nőtt.

Örömmel értesítjük önöket, hogy biztonsági termékskálánkat a mai veszélyekhez és kihívásokhoz igazítva bővítjük a Lumension cég, központi végpont kezelő és védelmi szoftvercsalád termékeivel!