English

Belépés


Elérhető a Lumension® Patch Manager DeskTop Plug-in

A Lumension cég 2015. február 3-án elérhetővé tette a Lumension® Patch Manager DeskTop Plug-in-t, a cég legújabb hibajavító eszközét, Microsoft® System Center Configuration Manager (SCCM) környezethez.

 

A Lumension® Patch Manager DeskTop (LPMDT), a Lumension® Patch Manager DataCenter-rel együtt, a Lumension® for Microsoft® System Center megoldás része. Ezen két termékével, a Lumension cég, egyedüliként nyújt frissítés kezelő Microsoft® System Center megoldást nagyvállalati környezet számára, mely az adatközponti rendszerektől a desktopokig alkalmazható.

 

Lumension® Patch Manager DeskTop az egyetlen olyan System Center környezethez tervezett nagyvállalati, harmadik fél által gyártott eszköz, amely automatizálja a letöltést, a közzétételt és összehangolja a frissítéseket, a hatékony és eredményes működésért.

A  Patch-Smart™ technológiát használva, a Lumension® Patch Manager DeskTop, a System Center rendszergazdáknak nyújt segítséget a Windows desktopokon telepített gyakori alkalmazások frissítéséhez.