English

Belépés


Juniper hírek: Új campus és SD-WAN megoldások

A Juniper Networks júniusi bejelentése kitér a nagyvállalati adatközpontokban és a campus hálózatokban alkalmazható EVPN-VXLAN Fabric architectúrára, az EX4000 sorozatú kapcsolócsalád új elemére, valamint az Aerohive vállalattal való megállapodására. 

• Új EX4650 switch a Juniper Networks portfóliójában
A közép és nagyvállalati campusok kiszolgálására készült termék 48 db 25 GbE/10GbE/1GbE porttal, 8 db 100GbE/40GbE uplink interfésszel és 2 Tbps kapacitással rendelkezik 1U magasságba sűrítve. Támogatja az EVPN-VXLAN Fabric-ot, és a korábbi SRX 3k, 5k eszközökben megismert több bérlős architektúrát. További infó a termékről:
https://www.juniper.net/assets/us/en/local/pdf/datasheets/1000640-en.pdf​

• Az Aerohive-vel, a wireless megoldások globális vezető gyártójával viszonteladói megállapodást kötöttek, így egységes, felhő alapú campus és branch hálózati megoldást tudnak nyújtani az Ethernet switchekről kezdve a vezeték nélküli hozzáférési pontokig.
 

• A Juniper Contrail SD-WAN mostantól támogatja az Application Quality of Experience (AppQoE) funkciót, amellyel több, mint 3.700 egyedi alkalmazás láthatóvá válik, és működésük finom hangolása dinamikusan elvégezhető.
• A Juniper a campus és branch hálózatok számára elkészítette 5 lépcsős keretrendszerét, amely segítségével az ügyfelek módszertani megközelítést kapnak a felhőbe költözésük migrációs tervének elkészítéséhez.

 

További részletek a Juniper Partner oldalán:
https://partners.juniper.net/partnercenter/product-launches/index.page
 
#RelNet #Juniper #JuniperNetworks # EVPN-VXLANFabric #EX46550 #Contrail #Aerohive #multicloud #cloud #felho