English

Belépés


Sikeres volt a Juniper Networks Partner Sales and Tech Bootcamp rendezvénye

Juniper Networks Hírek

2018. január 29-én és 30-án tartotta meg a Juniper Networks a közép-kelet-európai régió ez évi első partner rendezvényét egy kétnapos tréning formájában, a Hilton Budapest Cityben.

 

 

Az első napon az értékesítésé volt a főszerep. A nagy létszámban megjelent partnerek értékesítési munkatársainak Rasmus Andersen, a Juniper Networks európai partner értékesítési igazgatója mellett Takácsy László senior partner account manager és Laky István senior rendszermérnök adott át a mindennapi értékesítési gyakorlatban használható ismereteket a Juniper IT biztonság és adatközpontokkal kapcsolatos legfrissebb fejlesztésiről, és arról, hogy ezek hogyan igazodnak a különféle ügyfelek által elvárt igényekhez.

A második napon az előző témák kiterjesztéseként, Slawomir Karas, a Juniper Networks senior partner rendszermérnöke tartott egy gyakorlati és műszaki kérdésekre koncentráló workshopot. A résztvevők élő bemutatók segítségével kaptak bepillantást az adatbiztonsági és adatközponti fejlesztésekről, amit a későbbiekben egy pendrive-on kapott komplett virtuális lab segítségével maguk is kipróbálhatnak, tesztelhetnek.

A rendezvényen elhangzott előadások anyagát elkérheti e-mailben.
A rendezvény sikerére tekintettel a Juniper tervezi, hogy a régió más országaiban is tartanak hasonló tréningeket.

#RelNet #JuniperNetwoks #Juniper #SalesandTechBootcamp #partnerrendezveny

 

Címkék: