English

Belépés


Letöltések

Rendezvények

JNPR-E2-2018-0328.pdf - (csatolt file)

2018. április 12-én kerül megrendezésre az egynapos haladó Junos switching tanfolyamunk, amely a Juniper Networks iránt érdeklődő, az alapvető Junos ismeretekkel már rendelkező rendszermérnököknek szól. A tanfolyamot Kőrössi Ádám a RelNet Technológia Kft. rendszermérnöke tartja.

letöltés (64.17KB)
20120927_Juniper_WiFi_bootcamp.zip - (csatolt file)

Szeretettel meghívjuk harmadik negyedéves technikai rendezvénysorozatunk első alkalmára. Vladimir Urayev (Juniper Networks) angol nyelvű előadásán a Juniper infrastruktúra wifi megoldásával ismerkedhetnek meg az érdeklődő szakemberek. A tréning során a megoldások működés közben bemutatásra kerülnek.

letöltés (16053.39KB)

Tanulmányok

Sylwester Biernacki (PLIX) - Beyond 300Gbps with Extreme Networks.pdf - (csatolt file)

Az ICT Day 2013 rendezvényen vendégünk volt Sylwester Biernacki, a PLIX vezetője. Előadásából nyomon követhetjük a legnagyobb lengyel internet peering központ fejlődését 2006-tól.

letöltés (11271.22KB)
Security in the next generation data center - key strategies for long-term success.pdf - (csatolt file)

Valószínűleg senkinek nem kell részletesen bizonygatni, milyen gyorsan változik az informatika világa. De még ebben a gyors változásban is vannak időszakok, amikor az események még gyorsabban zajlanak és még nagyobb változásokat hoznak magukkal. Jelenleg is ilyen időszakot élünk. A vállalati informatika szívének számító adatközpontokban egymással párhuzamosan több mélyreható átalakulás is zajlik, ezek mindegyike külön-külön is felforgatja az informatikai menedzsment eddigi módszereit – együttes hatásuk pedig merőben új üzemeltetési gyakorlatot követel meg az informatikai csapatoktól. Az átalakulás az IT-biztonságot sem hagyja érintetlenül: új képességekre és új megközelítésekre lesz szükség, ha a létfontosságú vállalati erőforrásokat továbbra is biztonságban szeretnénk tudni. Az alábbiakban ezeket a fő trendeket és új biztonsági képességeket vesszük sorra.

letöltés (247.99KB)
Increasing Network Availability with Automated Scripting.pdf - (csatolt file)

Hogyan használhatjuk a Junos Script Automation-t a hibák elkerülésére, a hálózatok monitorozására és a problémák megoldására?

letöltés (399.56KB)
oam_juniper_websense_esettanulmany.ppt - (csatolt file)

Az Ózdi Acélművek Kft. a Max Aicher csoport tagjaként a nehézipar területén tevékenykedik. Sokáig dialup ISDN csatlakozással érték el az internetet, de 2004 nyarára megszületett a döntés a bérelt vonal bevezetéséről. Az igények összegyűjtését követően a Juniper tűzfal megoldása tűnt a legjobb választásnak. Egy évvel később a rendszer kiegészült Websense Enterprise tartalomszűrési rendszerrel is, amely a Juniper eszközzel integráltan szabályozza a dolgozók internet használatát.

letöltés (807KB)

Termékek

Datasheet-FortiGate-70D.PDF - (csatolt file)

A FortiGate-70D UTM eszköz közepes méretű vállakozásoknak ideális. Tulajdonságok:  

letöltés (860.18KB)
FTK-300_Sales_Prezentacio.pptx - (csatolt file)

 A FortiToken 300 egy USB token X.509 PKI tanúsítványok használatához, amik a biztonságos internetes tranzakciókhoz és olyan alkalmazásokhoz használnak, mint az e-mail-ek digitális aláírása/titkosítása, PDF és MS Office fájlok hitelesítése, valamint erős azonosításhoz VPN vagy webes alkalmazások esetén.  

letöltés (148.92KB)
FortiToken-300.pdf - (csatolt file)

 A FortiToken 300 egy USB token X.509 PKI tanúsítványok használatához, amik a biztonságos internetes tranzakciókhoz és olyan alkalmazásokhoz használnak, mint az e-mail-ek digitális aláírása/titkosítása, PDF és MS Office fájlok hitelesítése, valamint erős azonosításhoz VPN vagy webes alkalmazások esetén.  

letöltés (788.89KB)
SSH Tectia MobileID Express - Solution Brief - Magyar.pptx - (csatolt file)

 A Tectia MobileID már Saas változatban is elérhető.

letöltés (1694.41KB)
Tectia_MobileID_1.3.1_Datasheet_LTR.pdf - (csatolt file)

A Tectia MobileID egy kétfaktoros erős autentikációs szolgáltatás. Kényelmes, költséghatékony és könnyen használható megoldás, ami a felhasználók mobiltelefonját használja hitelesítő eszközként, hogy magaasbb biztonsági szint mellett használhassák a vállalati erőforrásokat.

letöltés (205.49KB)
Junos Pulse.pptx - (csatolt file)

A szolgáltatók és a nagyvállalatok sikere egyaránt azon (is) múlik, hogy a jogosult felhasználók könnyen és gyorsan férjenek hozzá az alkalmazásokhoz — függetlenül attól, hogy hol vannak tárolva az adatok, hol van a felhasználó és milyen típusú eszközről akar csatlakozni.

letöltés (6015.72KB)
ABR11.ppt - (csatolt file)

2011. június 21-én jelenik meg az Acronis Backup & Recovery 11-es változata, ami a népszerű 10-es szériát váltja. A letölthető Powerpoint prezentációból egy áttekintést kaphatunk az Acronis Backup & Recovery 11-es termékcsaládról.

letöltés (6171KB)
bitdefender_antivirus_2011_trial.zip - (csatolt file)

Vírusvédelem, kémprogram-védelem Egyszerű használat és automatikus frissítések, ideális megoldás a otthoni számítógépek antivírus- és kémprogram-védelmére. Személyes adatok védelme - Hálózatvédelem

letöltés (844.62KB)
bitdefender_internet_security_2011_trial.zip - (csatolt file)

A díjnyertes internet biztonsági szoftver megvédi számítógépét a vírusoktól, hackerektől, spam-től és az adathalászattól anélkül, hogy lelassítaná rendszerét .Ideális az internetező családoknak,  a szülői felügyeleti eszközök segítségével gyermekeit is óvhatja a felnőtt  tartalmaktól.

letöltés (844.62KB)
bitdefender_total_security_2011_trial.zip - (csatolt file)

A díjnyertes internet biztonsági szoftver megvédi számítógépét a vírusoktól, hackerektől, spam-től és az adathalászattól anélkül, hogy lelassítaná rendszerét .Ideális az internetező családoknak,  a szülői felügyeleti eszközök segítségével gyermekeit is óvhatja a felnőtt  tartalmaktól. A fontos fájlokat titkosíthatja, távoli szerverre mentheti, visszaállíthatatlanul törölheti. A biztonsági funkciók a PC optimalizálással egészülnek ki.

letöltés (844.61KB)
McAfee Encrypted USB adatlap.pdf - (csatolt file)

Az USB csatolójú tároló eszközök széles körben használtak köszönhetően kis méretüknek, széles körű kompatibilitásuknak és óriási tárolókapacitásuknak. Ugyanakkkor ezeket az eszközöket könnyű elveszíteni vagy ellopni. A McAfee Encrypted USB meghajtó tartalma illetéktelenek számára nem hozzáférhető. A biztonságos tárolás a jól ismert McAfee ePO központi menedzsmenttel párosul.

letöltés (262.1KB)
TheGreenBowVPN_presentation.pdf - (csatolt file)

Designed specifically for the mobile work force, TheGreenBow™ VPN Client is a software implemented VPN IPSec solution that allows a user to establish a secure connection to the corporate environment, over the internet.

letöltés (485.14KB)

Feltöltött fájlok

Transition Networks Product Catalog 2012.pdf - (csatolt file)

A Transition Networks legfrissebb termék katalógusa pdf formátumban.

letöltés (0KB)