English

Belépés


A napokban megjelent Acronis True Image 2014 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után.

Megjelent az Acronis Advanced Backup & Recovery 11.5-ös termékcsaládban a Microsoft Sharepoint mentési megoldása.

A főként mentési megoldásokat gyártó Acronis bejelentette a népszerű ABR (Advanced Backup & Recovery) 11.5-ös verziójához készült első hivatalos frissítést.

 Acronis

Az Acronis Universal Restore kiegészítő most ingyenes minden Acronis Backup & Recovery 11 termékhez! 

Az Universal Restore funkció több Acronis szoftverhez külön kiegészítőként, illetve programcsomagok részeként is vásárolható.   Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  szervereket, munkaállomásokat képes visszaállítani más hardverkörnyezetbe, vagy virtuális gépre, rendkívül rugalmas helyreállítási lehetőségeket biztosítva ezzel. Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  segítségével előre nem látható káresemény után nem kell ugyanolyan számítógépet venni, mint amiről a mentés készült.

Acronis vmProtect7

 Az Acronis vmProtect 6-ot leváltó utódtermék, a vmProtect 7-es verzió a közelmúltban jelent meg. A vmProtect 6-hoz képest extra funkciókkal rendelkezik, változatlan áron.

Az Acronis és a VMware technológiai szövetsége több, mint egy évtizedre tekint vissza. Az Acronis vmProtect 6 kifejezetten a VMware virtuális szerverekhez kifejlesztett könnyen üzembe helyezhető, könnyen kezelhető mentési és helyreállítási megoldás.

Acronis - VMware technológiai szövetség