English

Belépés


Duna Elektronika Kft.

Duna Elektronika egy a kilencvenes évek elején amerikai befektetők segítségével alapított, de napjainkban már teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalat.

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása vállalkozások és közintézmények számára.   

Termék kínálatunkból alapvetően minden informatikai igényre tudunk azonnali megoldást kínálni, de hozzáadott értékeink leginkább a gyártóknál is kiemelt beruházásként kezelt projektek esetén mutatkoznak meg. Az ilyen jellegű beruházások esetén már a korai tervezési szakaszban a feladatra dedikált szakértői csapatunk bevonásával segítjük ügyfeleinket a különböző gyártók eszközei, technológiái és igény szerint szoftver licenszelési konstrukciók közötti választásban. A szolgáltatás portfóliónk szempontjából az összes forgalmazott termék vonatkozásában rendelkezünk megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, amely az adott eszköz vagy szoftver rendszerbe integrálásához, tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükséges.


Kapcsolat űrlap

A kapcsolat űrlap megjelenéséhez be kell lépni az oldalra!
Javascript is required to view this map.

Elérhetőség

Gyömrői út 99.
Budapest 1183
Duna Elektronika Kft.
Javascript is required to view this map.