English

Belépés


A napokban megjelent Acronis True Image 2014 minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után.

A főként mentési megoldásokat gyártó Acronis bejelentette a népszerű ABR (Advanced Backup & Recovery) 11.5-ös verziójához készült első hivatalos frissítést.

 Az True Image 2013 by Acronis minden fontos adatát biztonságba helyezi, beleértve a fényképeit, videóit, dokumentumait és alkalmazásait és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen definiálható, hogy hová és milyen gyakorisággal mentse számítógépe adatait. Készítsen másolatokat a merevlemezéről néhány egyszerű lépésben, miközben a munkát zavartalanul folytatja. Ha elveszik egy fontos fájl, vagy vissza kell állítani egy korábbi változatát, „visszamehet az időben” s néhány másodperc múlva már a kívánt adathoz juthat.

A BitDefender Cloud Security for Endpoint nagyvállalati szintű biztonsági megoldást nyújt kis- és középvállalati szegmensben, központi menedzsment konzollal és szabályrendszerekkel, valós idejű biztonsági állapot státusszal, miközben nincs szükség dedikált szerverre a központi menedzsmentnek (és az ezzel járó egyéb kiadásokra), mivel a központi menedzsment felületet a BitDefender hosztolt szolgáltatása biztosítja.

A BitDefender Antivirus Plus 2013 a legjobb Windows környezetben használható vírusírtó motorra épült, hogy a felhasználói élmény biztosítása mellett csendben tegye a dolgát, szüntesse meg a potenciális fenyegetéseket, biztonságos on-line pénzügyi műveleteket végezhessünk, illetve védjük adataink biztonságát a közösségi hálózatokon.

A BitDefender megjelentette a népszerű Antivirus Plus, Internet Security és Total Security 2013-as változatát!

Mutassa meg ügyfeleinek a helyes irányt !

Cserélje le a versenytárs mentési megoldást Acronis szoftverre és  50%-kal olcsóbban jut ekvivalens Acronis termékhez a promóció ideje alatt. 

BitDefender Internet Security 2012

 

Biztonságos letöltés, megosztás és fájlmegnyitás:

  • Ellenőrzi a Internet webtartalmát, az e-mailek és üzenetküldők forgalmát, folyamatos védelmet nyújt a vírusok és kémprogramok ellen.
  • Védelmet nyújt a PC számára az újonnan megjelenő vírusokkal szemben, kihasználva a fejlett heurisztikát.