English

Belépés


Fortinet Technical Breakfast - Fortinet újdonságok (SIEM, Tester)

Szeretettel meghívjuk a Fortinet Technical Breakfast technikai rendezvénysorozatunk következő eseményére, mely 2016. október 18-án (kedden) 9:15 időpontban kerül megrendezésre.

Témája: Fortinet újdonságok - FortiSIEM; FortiTester

Manapság manuálisan logokat elemezni, menteni már nem elég. Kell, hogy mélyebb összefüggésekkel rendelkezzünk a hálózatunkban történő eseményekről. A rendszer eseményeket gyűjti (pl.: biztonsággal kapcsolatos) a végfelhasználói eszközökről, szerverekről, hálózati eszközökről; sőt speciális biztonsági berendezésekről is, mint például a tűzfalakról, antivírus vagy behatolás-megelőző rendszerekről. Ezen elemezendő adatmennyiség az eszközök számával arányosan nő, mely az elemzést megnehezítheti, végső esetben el is tudja lehetetleníteni. Ezen feladatok elvégzését segítendő fejleszti a Fortinet a saját FortiSIEM (korábban AccelOps néven véált ismerté) rendszerét. (link).

FortiTester precíz, átfogó tájékoztatást nyújt a hálózatban lévő eszközök teljesítményhatárairól. Így biztosítani tudja az optimális teljesítményt vagy akár tesztelhető egy eszköz képessége annak megvásárlása előtt. Rejtett torlódás pontok vagy a sebezhetőségek, uplink hiba feltérképezésre is alkalmas. (link)

A legújabb fejlesztési irányokat, várható újdonságokat első kézből ismerhetjük meg Péter jóvoltából.

Előadó:

  • Vukovics Péter - Fortinet magyarországi rendszermérnöke

Helyszín: a Relnet Váci úti telephelye

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Telephelyünkön a kibővített új parkolót lehet igénybe venni, illetve az utcában ingyenesen lehetséges a várakozás.

Szeretettel várunk mindenkit!

2016-10-18 09:15
2016-10-18 12:00

Jelentkezés

A jelentkezést lezártuk, már nem jelentkezhet!

A rendezvényre való jelentkezéshez szükséges a bejelentkezés a portálon!

Amennyiben Önnek már van felhasználója, kérjük jelentkezzen be vele:

Gyártók

  • Fortinet