English

Belépés


Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A RelNet Technológia Kft. nemzetközi szinten piacvezető gyártók hazai képviseletét látja el. Ez a tevékenység rendkívül sokrétű:

  • Feladatunk a termékek értékesítése a viszonteladók felé, akik a végfelhasználókat szolgálják ki. (Ezt a tevékenységet stratégiai Partnereinkkel közösen végezzük.) Az értékesítési folyamatban igyekszünk mindvégig segíteni viszonteladóink munkáját az előzetes szakmai konzultációtól kezdve az árajánlatok, tenderanyagok készítéséig.
  • A gyártó marketing tevékenységének koordinálását, a kapcsolattartást a sajtó felé is a RelNet Kft végzi. Ennek kapcsán a magas szintű lobbi tevékenység a szakmai és a kormányzati szervezetekben is a feladatok között szerepel.
  • Az egyik legfontosabb feladat a képviselt gyártók magyar nyelvű terméktámogatásának nyújtása. Az alapszintű terméktámogatást minden felhasználó díjmentesen élvezheti, míg a magasabb támogatási szintek külön díjazás ellenében vehetők igénybe a viszonteladók és ezen keresztül a végfelhasználók számára. Emellett távüzemeltetési illetve távfelügyeleti szolgáltatásokkal is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.
  • Igény szerint oktatásokat, rövidebb prezentációkat egy-egy témáról, valamint szakmai napokat szervezünk. Aktuális rendezvényeinkről információt hírlevelünkből kaphat leggyorsabban, de természetesen weblapunkon is megjelenítjük a programok adatait.

Ha Ön viszonteladó, és szeretne többet tudni termékeinkről és szolgáltatásainkról akár kereskedelmi, akár technikai szempontból, kérjük feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb módját az információ átadására.

Ha Ön végfelhasználó, és úgy érzi, hogy sehol nem kap választ szakmai problémájára, akkor keressen meg minket, mi igyekszünk megtalálni a megoldást.