English

Belépés


Termékek

Acronis

Az Acronis piacvezető az egyszerűen használható adatmentési helyreállítási és biztonsági megoldások területén fizikai, virtuális és felhő környezetben egyaránt.
A szabadalmaztatott lemezkép technológiája az otthoni felhasználóktól a nagyvállalati szintig biztosítja az adatok védelmét. Az Acronis termékeivel rendszerösszeomlást követő helyreállítás, az üzembe helyezés és a migrálás ideje jelentősen csökkenthető, az adatok biztonságban vannak, az üzletmenet folytonossága biztosított.

Bővebben

Aladdin

Az Aladdin Knowledge Systems 2009-ben felvásárlásra került a Safenet által. Magyarországon legjobban a kétfaktorú felhasználó azonosításhoz előszeretettel használt eToken Pro termékükről ismertek.

Bővebben

Astaro

Az Astaro könnyen használható és legkomplexebb igényeket is kielégítő internet biztonsági eszközöket gyártó cég.

A 2000-ben alapított karlsruhei vállalat, amely immár a Sophos cégcsoport része 56.000 vállalatot, iskolát és kormányzati intézményt óv az IT oldali fenyegetésektől. A praktikus koncepciónak és megoldásoknak köszönhetően az intézmények IT infrastruktúrájukat teljes védelemmel ellátva használhatják.

Bővebben

Axis

 An IT company driving the network video market, Founded in 1984, Worldwide presence in more than 20 countries, over 500 employees, Global partnerships through distributors, resellers and system integrators in more than 70 countries, Net sales in 2008: SEK 1 975 M (US$300M), Listed on NASDAQ OMX Stockholm under the ticker AXIS

Bővebben

BitDefender

A BitDefender® egy többszörös díjnyertes,  világszerte elismert internet biztonsági és antivírus szoftvergyártó cég.

2001-es alapítása óta a BitDefender folyamatosan emelte a lécet, hogy új standardot teremtsen a proaktív védelem vonalán, sokszor új ösvényeket taposott ki az internetbiztonsági technikák területén.

Bővebben

CA

A CA Technologies (NASDAQ: CA) a világ egyik legnagyobb - a Fortune 500-as listán is szereplő - független szoftverfejlesztő cége. A cég központja Islandia városban, New York államban található.

Bővebben

Commvault

Vállalati adatok védelme és kezelése

A Commvault megoldásai segítenek átalakítani az Ön adatait egy hatalmas stratégiai eszközzé, adatvédelmi és adatkezelési megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megvédje, hozzáférjen és használhassa az összes adatát - a felhőben vagy helyben - bárhol és bármikor.

Bővebben

  CoSoSys

  A CoSoSys SRL egy kolozsvári magántulajdonban lévő vállalat, olyan német vezetői irányítással, akik különféle technológiákban és különböző piaci szegmensekben már komoly tapasztalatot szereztek.

  Bővebben

  Extreme Networks

  Az Extreme Networks 1983-ban alakult, jelenleg a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalata. Több mint 10 millió eladott port-tal a háta mögött élvonalbeli, innovatív gyártó, bevétele eléri a 600-700 millió dollárt.

  Bővebben

  Fortinet

  A 2000-ben alapított californiai Fortinet az egyik piacvezető IT biztonsági eszközöket, megoldásokat kínáló vállalat. Az átfogó biztonságtechnikai termékportfóliója hálózati-, tartalom- és végpontvédelmet biztosítanak a kisvállalatoktól kezdve a nagyvállalatokig és szolgáltatókig bezárólag.

  Bővebben

   HP Procurve

   A HP Networking (korábbi nevén HP Procurve Networking) a HP hálózatos divíziója. Főként a switch, wireless access point és WAN router eszközeiről ismert. A termékeket HP, H3C és TippingPoint neveken is forgalmazzák - piacoktól függően. A HP a világ második legnagyobb hálózati eszköz gyártója árbevétele alapján. A központ Roseville (California állam) városban található. A vállalat fő célpiaca a KKV szektor és általában a vállalati szegmens.

   Bővebben

   Juniper Networks

   A Juniper Networks a legelső pillanattól kezdve az a vállalat kívánt lenni, amelyik nem csupán jó hálózati és biztonságtechnikai eszközöket gyárt, de az ügyfeleit üzleti előnyhöz segíti hozzá. Mindig egy lépéssel az aktuális igények előtt próbál járni, hogy az ügyfeleit se érje készületlenül az informatikai hálózatok világának robbanásszerű fejlődése.

   Bővebben

   Kaspersky

   A Лаборатория Касперского vírusszűrő motorja az egyik legszélesebb körben használt megoldás rosszindulatú kódok ellen. Olyan cégek használják saját termékeikbe beépítve, mint a Juniper Networks, Check Point, Bluecoat, Microsoft, GFI Software, F-Secure, Clearswift, FrontBridge, G-Data, vagy a Netasq.

   Bővebben

   Lumension

   A Lumension, egy szoftveres biztonsági megoldásokat fejlesztő, integráló és telepítő cég, aki az üzleti partnereinek nyújt segítséget a végberendezésein tárolt lényeges adatok védelmében és a hálózatukon jelentkező kritikus kockázatokkal szemben.

   Bővebben

    McAfee

    A McAfee a világ egyik legnagyobb, és legpatinásabb múlttal rendelkező IT biztonsági cége. Több mint 6000 alkalmazottja dolgozik nap mint nap a vállalati és magán felhasználók adatainak védelméért. A szakmai munka színvonalát jól jelzi a közel 500 saját szabadalom.

    Bővebben

    Pulse Secure

    Az Adatod. Az Eszközöd. Nekünk ez a legfontosabb.

    Bővebben

     Rackmount.IT

     A Rackmount.IT 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi, hiánypótló rack kiegészítőket gyártson informatikai eszközökhöz.

     Bővebben

      Tectia

       Az 1995-ben alapított finn Tectia (korábban SSH Communications Security Corp) hálózati biztonsági megoldásokat fejlesztő vállalat.Különböző iparágakban, vállalati és kormányzati szektorban többezer ügyfél használja termékeit , megoldásait világszerte.A Tectia célkitűzése a biztonságos, hatékony és megbízható adatkommunikáció biztosítása szinte minden IT környezetben, k&

      Bővebben

      TheGreenBow

      A TheGreenBow / Sistech SA francia cég a vállalati kommunikációs biztonsági szoftverek fejlesztésére specializált cég. A portfolioban IPSec VPN kliens szoftver, email és fájl titkosító és központi biztonsági házirend menedzsment megoldás található.

      Bővebben

      Transition Networks

      Transition Networks története

      A vállalat 1987 lett alapítva Transition Engineering néven, melynek első terméke egy koax kábel csavart érpáras átalakító volt. 1995 lett átnevezve Transition Networks-re a gyors növekedés hatására, amikor is már nemcsak Ethernet hálózatos eszközöket gyártottak, hanem már komplett konvertáló technológiai megoldásokat is.

      Bővebben

      Vasco

       A VASCO vezető gyártó az erős authentikáció, digitális aláírás megoldásainak területén, specializálódott az on-line hozzáférések és tranzakciók biztonságos kezelésére. Globális szoftvergyártó cégként körülbelül 10.000 intézményt szolgál ki több, mint 100 országban beleértve több, mint 1700 nemzetközi pénzügyi intézményt.

      Bővebben