English

Belépés


Acronis Backup & Recovery 11

A főként mentési megoldásokat gyártó Acronis bejelentette a népszerű ABR (Advanced Backup & Recovery) 11.5-ös verziójához készült első hivatalos frissítést.

 Acronis

Az Acronis Universal Restore kiegészítő most ingyenes minden Acronis Backup & Recovery 11 termékhez! 

Az Universal Restore funkció több Acronis szoftverhez külön kiegészítőként, illetve programcsomagok részeként is vásárolható.   Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  szervereket, munkaállomásokat képes visszaállítani más hardverkörnyezetbe, vagy virtuális gépre, rendkívül rugalmas helyreállítási lehetőségeket biztosítva ezzel. Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  segítségével előre nem látható káresemény után nem kell ugyanolyan számítógépet venni, mint amiről a mentés készült.

Mi az Acronis Backup & Recovery 11?

Az Acronis Backup & Recovery 11 segíti a különféle méretű vállalkozások, intézmények rendszerösszeomlás utáni helyreállítását és adatvédelmét, legyen szó akár fizikai-, virtuális-, vagy felhő környezetről. Az Acronis szabadalmaztatta lemezkép technológia és „csupasz vasra” történő visszaállítási technológia az Acronis Backup & Recovery 11 leegyszerűsíti és automatizálhatja a mentéseket, valamint fájlokat, könyvtárakat és komplett rendszereket állíthat helyre percek alatt. Könnyű telepíteni, használni, a felhasználóbarát kezelőfelület minden mentési-visszaállítási folyamat menedzselhető,l függetlenül az adat helyétől. Ha a helyi szerverek és munkaállomások mentésére-visszaállítására, fejlett központi menedzsment lehetőségekkel megfizethető megoldást keres, Acronis Backup & Recovery 11 a jó választás!

A könnyen kezelhető rendszerösszeomlás utáni helyreállítási és fizikai-, virtuális- és felhőkörnyezetben adatvédelmi megoldások piacán vezető Acronis a mai nap hivatalosan bejelentette az Acronis Backup & Recovery 11-es termékcsaládját. Az új termékcsalád, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszerösszeomlás utáni helyreállítási és adatvédelmi feladatokat, elérhető az Acronis partnereknél.

2011. június 21-én jelenik meg az Acronis Backup & Recovery 11-es változata, ami a népszerű 10-es szériát váltja. A letölthető Powerpoint prezentációból egy áttekintést kaphatunk az Acronis Backup & Recovery 11-es termékcsaládról.