English

Belépés


Acronis Backup & Recovery 11 Advanced Server Virtual Edition

 Acronis

Az Acronis Universal Restore kiegészítő most ingyenes minden Acronis Backup & Recovery 11 termékhez! 

Az Universal Restore funkció több Acronis szoftverhez külön kiegészítőként, illetve programcsomagok részeként is vásárolható.   Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  szervereket, munkaállomásokat képes visszaállítani más hardverkörnyezetbe, vagy virtuális gépre, rendkívül rugalmas helyreállítási lehetőségeket biztosítva ezzel. Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  segítségével előre nem látható káresemény után nem kell ugyanolyan számítógépet venni, mint amiről a mentés készült.

Az egyetlen megoldás ami transzparensen oldja meg az adathelyreállítást és adatvédelmet fizikai, virtuális vagy felhő környezetben. A szerverkörnyezetek működésének optimálissá tételére, a leginkább kézenfekvő és hatékony megoldás, a virtualizáció alkalmazása.

A VMware, Xen, Hyper-V, vagy Parallels alapú rendszerek mentésére tervezett Acronis Backup & Recovery szoftver segítségével a virtuális gépek teljeskörű mentése és az adatok visszaállítása oldható meg, mindezt egy egyszerű, jól kezelhető felület segítségével.