English

Belépés


Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore

Az Universal Restore funkció több Acronis szoftverhez külön kiegészítőként, illetve programcsomagok részeként is vásárolható.   Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  szervereket, munkaállomásokat képes visszaállítani más hardverkörnyezetbe, vagy virtuális gépre, rendkívül rugalmas helyreállítási lehetőségeket biztosítva ezzel. Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore  segítségével előre nem látható káresemény után nem kell ugyanolyan számítógépet venni, mint amiről a mentés készült.

A folyamat lényege, hogy az Acronis Backup & Recovery 11 olyan transzportálható lemezképet készít, amely nem függ a régi gép hardverkörnyezetétől. Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore az új számítógépre a saját meghajtó programjait tölti be, így az előző hardverről készült lemezkép tökéletesen migrálható új, vagy megváltozott hardverkörnyezetbe, operációs rendszerrel, alkalmazásokkal, az összes adattal, beállításokkal együtt. A migrálás a következő lépésekben történhet az eredeti gépre, új/megváltozott gépre, virtuális gépre:

  • Kezdje a rendszerindítást (boot)  a mentett rendszert tartalmazó Acronis Backup & Recovery 11  bootolható adathordozóval, amit korábban a „Recovery” menüben készített.
  • Válassza ki a helyreállítandó lemezképet
  • Az Acronis Backup & Recovery 11 Universal Restore megkezdi a helyreállítási folyamatot, felderíti a hardverkörnyezetet és telepíti a megfelelő meghajtóprogramokat a hardver absztrakciós rétegben.
  • Az eredmény egy tökéletesen működő rendszer egy új hardver platformon

Legfontosabb tulajdonságok

  • Helyreállítás – Rendszerösszeomlás utáni helyreállítás más hardverre, vagy virtuális gépre, akár percek alatt
  • Migráció – Teljes fizikai-virtuális, virtuális-fizikai, fizikai-fizikai, virtuális virtuális migrációs lehetőségek helyreállítási, tesztelési és egyéb célokból
  • Javítás – Az új meghajtóprogramok betöltésével és a hardver absztrakciós réteg lecserélésével alaplapcsere után is elindul a működőképes rendszer, vagy az operációs rendszert és adatokat tartalmazó merevlemezt is migrálhatjuk egy teljesen új gépre
  • Klónozás és üzembe helyezés – Operációs rendszerek migrálása hardvertől függetlenül
Otthoni felhasználóknak az Universal Restore funkció az Acronis True Image Home 2011 Plus dobozos termékkel vagy az Acronis True Image Home 2012 licenccel és a Plus Pack kiegészítővel érhető el.

Partnerek

Elérhető demo eszköz