English

Belépés


AppSecure

Az AppSecure egy szolgáltatáscsomag, amely a Juniper SRX sorozatú biztonsági átjárókon elérhető. A szolgáltatáscsomag lényege a hálózati forgalom mélyebb elemzése, az alkalmazások azonosítása és részletes kontrollálása, a támadó célú forgalmak kiszűrésén túl is.

Korábban az új biztonsági fenyegetések megjelenésekor általános volt az újabb és újabb védelmi eszközök csatasorba állítása. Ez azonban egyre komplexebb hálózatokat, egyre nagyobb menedzsment erőfeszítéseket és legvégül egyre rosszabb teljesítményt eredményezett.
Az SRX átjárókon futó AppSecure csomag nem igényel semmilyen plusz "IPS kártyát" vagy hasonlót, mivel az egész SRX célhardver platform kialakítása olyan, hogy újabb és újabb szolgáltatásokat tudjon rá a gyártó fejleszteni a hardver cseréje nélkül.
Az AppSecure az alkalmazásokat természetesen a valós tartalmuk alapján azonosítja, nem csupán a portszám alapján. Nagyon fontos tulajdonsága a megoldásnak, hogy a beágyazott, és az SSL titkosított protokollok is azonosításra és elemzésre kerülnek!
Végeredményképp az AppSecure számos támadási forma és rejtőzködési technika ellen hatásos; véd a rosszindulatú kódok ellen. Eközben az AppSecure csomagot futtató SRX átjárók teljesítmény és skálázhatóság szempontjából is az iparági vezetők közé tartoznak.
Az AppSecure csomag komponensei:

  • AppTrack: részletes információ a hálózati alkalmazásokról, illetve a hálózaton tevékenykedő felhasználóink tevékenységéről
  • AppFW: tűzfal szabályok a tényleges alkalmazás alapján
  • AppQoS: sávszélesség menedzsment (prioritáskezelés és mérés) a tényleges alkalmazástípus alapján
  • AppDoS: védelem a botnetek ellen, amelyek valamilyen specifikus alkalmazást támadnak
  • IPS: behatolásdetektálási szignatúra csomag előfizetés napi többszöri frissítéssel (ez a komponens külön is kapható).

Már most is több mint 700 alkalmazás támogatott; a megoldás 100 Gbps és 10 millió aktív session szintig skálázható felfelé.

Bővebb információ a gyártó oldalán található.
 

 

Partnerek

    Elérhető demo eszköz