A Juniper Networks AI-vezérelt switcheinek bemutatása

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

A Juniper Networks AI-vezérelt switcheinek bemutatása

2022. december 15. / 10:00 - 11:00 CET

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every 2 weeks that begins at 10:00 on csütörtök, repeating until 2022. december 15.

Csatlakozzon bármikor a Juniper Networks vezető termékmenedzserei által készített előadásokhoz, és tudjon meg mindent a mesterséges intelligencia által vezérelt switchingről! A webináriumon felhasználási eseteket is hallhat a Juniper EX switchekről, beleértve a termékcsalád legújabb tagját is.

Az eszközök, adatok és felhasználók számának növekedésével a hálózati problémák pontos meghatározása nagyságrendekkel bonyolultabb feladattá vált. A fokozódó komplexitás kezelhetetlensége miatt az informatikai csapatok a mesterséges intelligencia által vezérelt IT-üzemeltetés (AIOps) felé fordulnak, hogy megoldják a hálózati problémákat.

Az új EX4100 switch család optimalizálja a Juniper Networks Mist AI szoftverportfóliójának képességeit, ténylegesen kihasználva a Juniper Mist önvezető hálózat egyre növekvő potenciálját.

Szó lesz arról is, hogy hogyan kínál a Mist AI által vezérelt Marvis és Wired Assurance ügyfélszintű switch intelligenciát hozzáadott implementációs előnyökkel (with added Day 0-2+ benefits). További témák:

– Egykattintásos telepítés (Zero-Touch Provisioning)

– EVPN-VXLAN kampusz infrastruktúrák egyszerű konfigurálása

Ismerje meg a Juniper Networks legújabb fejlesztéseit a vállalati kampuszhálózatok terén.

NÉZZE MEG MOST!

Részletek

Dátum:
2022. december 15.
Időpont:
10:00 - 11:00
CET
Rendezvény kategória:
, ,
Rendezvény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar