Most ingyenes az ExtremeCloud IQ hálózatmenedzsment technikai oktatás és vizsga

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Most ingyenes az ExtremeCloud IQ hálózatmenedzsment technikai oktatás és vizsga

2020. június 09. / 08:00 - 2020. szeptember 16. / 14:00 CEST

Éljen a lehetőséggel és vegyen részt az Extreme Networks online képzésén és tegyen ingyenes technikai vizsgát a negyedik generációs felhőmenedzsment platformról tanultakból.

Ezzel a virtuális képzéssel lehetősége van arra, hogy képesítést szerezzen és továbbfejlessze hálózati ismereteit.

Az ingyenes részvétel korlátozott ideig, 2020. szeptember 18-ig lehetséges. Mindaddig a technikai oktatás és vizsga a világ bármely pontjáról elérhető!

A képzés azoknak az ügyfeleknek és partnereknek szól, akik a mai hálózati problémákat a hálózatépítés legújabb eszközeivel, például a legmodernebb, negyedik generációs menedzsmentmegoldással kívánják elhárítani.

Ez a tréning a WLAN alapjait, az ExtremeCloud IQ-t és az ExtremeWireless Cloud technológiákat ismerteti. A tanfolyam moduláris, online videóalapú képzésből áll, 11 nyelven feliratozva, gyakorlati laboratóriumi feladatokkal egy virtuális osztályteremben. Az oktatást követően online vizsga tehető, amelyről sikeres vizsga esetén oklevél kerül kiállításra.

Emellett az Extreme egy új webinárium-alapú képzéssel is kiegészítette az eddigi videóalapú képzést, amely biztosítja a vizsga teljesítéséhez szükséges további gyakorlati ismereteket. Jelentkezzen most az ingyenes képzésre!

Regisztráljon a képzésre és tudjon meg többet a hálózati problémák kezeléséről!

Tackle Network Disruptions
Ingyenes virtuális képzés
Elérhető 2020. szeptember 18-ig.

REGISZTRÁCIÓ

 

Részletek

Kezdés:
2020. június 09. / 08:00 CEST
Vége:
2020. szeptember 16. / 14:00 CEST
Rendezvény kategória:
, , , , , ,
Rendezvény címkék:
, , , , , , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar