Négy részes Skybox webináriumsorozat: az IT/OT konvergencia kockázatmentesítése

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Négy részes Skybox webináriumsorozat: az IT/OT konvergencia kockázatmentesítése

2022. június 22. / 11:00 - 12:00 CEST

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 11:00 on szerda, repeating until 2022. június 29.

Amint tudjuk, az OT rendszerek elsősorban a funkcionalitásra koncentrálnak az IT rendszerekkel szemben. Azonban a szigorodó szabályzói környezet és a nyitott támadási felületek új kihívásokat teremtenek az OT rendszerekkel szemben is.

A Skybox műszaki szakértőinek gyakorlatias tanácsaival teli technikai webináriumok a kockázatcsökkentési folyamat egy-egy kulcsfontosságú aspektusával foglalkoznak.

Az ipari technológia (OT) és az informatikai rendszerek (IT) konvergenciája rendkívüli összetettséget teremt, és a szervezeteket nagy kockázatnak teszi ki a kibertámadásokkal szemben.

Az IT és OT eszközök egységes szemlélete teljes átláthatóságot, elemzést és automatizálást biztosít az IT, OT és hibridfelhő környezetekben. Ezen a négyrészes webináriumon megtudhatja, hogyan fejlesztheti szervezete biztonsági hatékonyságát és eredményességét olyan betekintések révén, mint a sebezhetőségek azonosítása és mérséklése, valamint a biztonsági szabályzatok, műveletek és változtatási folyamatok optimalizálása.

– Fedezze fel, hogyan lehet kiküszöbölni a biztonsági vakfoltokat az IT/OT támadási felületek láthatósága révén.  – 2022. június 8.

– Megértheti, hogyan normalizálhatók és szabványosíthatók a jelenlegi biztonsági ellenőrzések az IT/OT környezetekben, a kontextusvezérelt hálózati szegmentálás révén. – 2022. június 15.

– Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat a konvergens IT/OT-környezetek hibás konfigurációinak azonosítására és korrigálására.  – 2022. június 22.

– A sebezhetőségek életciklus-kezelésének mélyreható megértése. – 2022. június 29.

Regisztráljon mielőbb, hogy meg tudjon felelni az IT/OT konvergencia legújabb kihívásainak!
REGISZTRÁCIÓ

Részletek

Dátum:
2022. június 22.
Időpont:
11:00 - 12:00
CEST
Rendezvény kategória:
,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar