2022. május 23.

Újabb díjak a CoSoSys-nak

A CoSoSys Endpoint Protector termékét az elmúlt pár évben számos díjjal jutalmazták, a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően pedig a sikerszéria tovább folytatódik.
2022. május 13.

Elérhető a CoSoSys Endpoint Protector 5.5.0.0-s verziója!

A CoSoSys vezető DLP (Data Loss Prevention) szolgáltató bejelentette a díjnyertes Endpoint Protector megoldásának legújabb verzióját. A továbbfejlesztett funkciókat és integrációkat kínáló 5.5.0.0-s kiadás biztosítja, hogy az ügyfelek a lehető legjobb platformfüggetlen adatvédelemhez jussanak.
2022. május 03.

A koronavírus okozta új kiberfenyegetések hatásai

A Covid-19 világjárvány kitörésének következményeként a vállalatok kénytelenek voltak alkalmazkodni a változó piaci helyzethez és átállni az otthonról történő munkavégzésre, ezáltal az alkalmazottak a korábbinál jóval több eszköz és végpont használatára kényszerültek.
2022. január 31.

CoSoSys Endpoint Protector – Az iparágvezető platformfüggetlen DLP megoldás

A CoSoSys Endpoint Protector iparágvezető és díjnyertes adatszivárgás-megelőzési megoldást kínál a nagyértékű, érzékeny adatok megvédésére. A hordozható tárolóegységek, a felhőszolgáltatások és a mobileszközök ugyanis állandó biztonsági fenyegetést jelentenek.
2021. november 17.

Elérhető a CoSoSys Endpoint Protector 5.4.0.0-ás verziója!

Az Endpoint Protector legújabb, 5.4.0.0-ás verzióját a nagyvállalatok növekvő igényeire tervezték, egyszerűsítve a felhasználók és szabályok kezelését. A továbbfejlesztett funkciók és integrációk széles skáláját kínáló Endpoint Protector 5.4.0.0 biztosítja, hogy az ügyfelek a lehető legjobb platformfüggetlen adatvédelemhez jussanak.
Magyar